|
Webasto - Trabant |
| Autor |
Wiadomość |
Bross i Cost'a
Gość
|
Wysłany: 2007-02-24, 12:46
|
|
|
| Jak masz świece żarową to lek czystą ropę lub opał. |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-02-24, 21:48
|
|
|
| Odpowiecie mi wrescie co z tą pompką zrobic?? i czy mozna ja czyms zastapic ?? Pozdrawiam, Czekam na Odp. |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2007-02-25, 08:40
|
|
|
| zastapic? Mozna na allegro ostatnio facet sprzedawal 3 po 30 zl/szt. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-02-25, 10:58
|
|
|
kolego - nie stresuj sie tak i nie ponaglaj - co myślisz że wszyscy co maja webasto polecą teraz rozkręcać pompki bo michałc. szuka sprężynek?!
najpierw jedziesz po wszystkich tak, że aż temat z forum moderator ściąga a chwilę później żądasz natychmiastowej pomocy?!
poczekaj spokojnie - ktoś, kto już rozkręcał pompkę może jeszcze nie czytał forum i odpowie ci np. za kilka dni. a może nikt jeszcze tego nie robił więc nikt nie wie i co mamy lecieć i testować czy nam nie wylecą sprężynki jak otworzymy?!
spokojnie i kulturalnie poczekaj...
a w ogóle te dwie spręzynki to nie nie jest jakaś wielka ilość części więc popróbuj - wiele miejsc na włożenie ich chyba nie ma w pompce - prawda? |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-02-25, 14:07
|
|
|
| Taki cwany jestes??? niby niema.... ale niedyrydy... wiec jak chcesz sie podjąc zlozenia jej to daj znac. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kasia "Xiędzowa&
Gość
|
Wysłany: 2007-02-25, 14:38
|
|
|
Kolego wyluzuj, skoro nikt nie odpowiada jak zrobić to znaczy że ci co czytali nie wiedzą, więc czekaj cierpliwie. A jak faktycznie tak bardzo Ci się śpieszy to próbuj sam i daruj sobie takie teksty, bo akurat "Xiedzu" do wielu rzeczy jeżeli chodzi o trabanty doszedł sam metodą prób i błędów, jeżeli nie uzyskał od innych informacji. Więc albo próbuj albo czekaj i nie bądź uszczypliwy wobec innych.
Może po ostatnim Twoim występie na naszym forum nikt poprostu nie chce Ci pomóc. |
|
|
|
 |
Bross i Cost'a
Gość
|
Wysłany: 2007-02-25, 16:14
|
|
|
Gdzie się zgubił Kędzior Brakuje Go :)
Szkoda ,że nie wiem jak poskładać tę pompkę z webasto. |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-02-25, 18:58
|
|
|
| i znowu to samo... wasze mądrości.. Dobra Dzięki poradze sobie sam! |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-02-25, 20:37
|
|
|
no to dawaj mądraliński - poskładamy!!!
na początek porób porządne zdjęcia wszystkich części pompki i je wrzutuj
zobaczymy czy wogóle masz wszystkie... |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-02-26, 08:30
|
|
|
| Kupiłem Nową Pompke - Dzieki za pomoc. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-02-26, 09:50
|
|
|
fajnie - ale to pompka od webasta oczywiście...
różne pompki mają różna wydajność i mogą być kłopoty z uruchomieniem webasta - wiem co mówie bo robiłem próby z fiatowską pompką i ni cholery nie dało sie odpalić, a na oryginale śmigało aż miło... |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-02-26, 12:39
|
|
|
| nom orginalna znaczy zamiennik ale tej samej firmy i webasto odpala normalnie. Jak prubowalem z pompka od sierry to nikija niechcialo zapalic. Webasto juz zamontowane ale niewiem poco jak lato idzie heheh :) pozdrawiam i dzięki za Pomoc |
|
|
|
 |
mitek
Gość
|
Wysłany: 2007-02-26, 15:34
|
|
|
można webasto zasilić opadowo wiem że tak też się da |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-02-26, 16:35
|
|
|
| a o ile cm trzeba dac zbiornik wyzej od webasta ?? ;p i co z wężykiem od powrotu ?? cos mi sie niewydaje ze to zadziala w ten sposub bynajmniej nie ten model webasta |
|
|
|
 |
Kasia "Xiędzowa&
Gość
|
Wysłany: 2007-02-26, 16:42
|
|
|
| przy 30 stopniach na dworze włączasz webasto i sprzedajesz bilety do sauny :) |
|
|
|
 |
|
|