|
Siedzenia trabant |
| Autor |
Wiadomość |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-02-12, 22:00
|
|
|
powiem brzydko...
@!#$ pieknie trabi sie zapowiada ;) |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2007-02-13, 00:09
|
|
|
| fotele sa z kombika, bo tylko kombik przeciez mial rozkladanie foteli. mam takie fotele z roku 62 (ale tam byly pokryte brazową skórą), w 600-tce '65 kombi i tam właśnie wyglądają identycznie jak te Twoje stare, oraz w fotelach z 600-tki z 63 roku które dostałem w prezencie od Klaksona. fotele te są bajeranckie - mają możliwość ułożenia ich w trzech pozycjach, a do tego można je zupełnie położyć (wersja do spania). jeżeli jednak występowały rzeczywiście w sedanach, to przepraszam za zamieszanie. mają charakterystyczne chromowane kółka regulacyjne oraz naklejki w typowym zwickauowskim żółtym kolorze z czerwonymi napisami (instrukcja obsługi foteli). A jeszcze pytanko - a gdzie znalazłeś taki fajny materiał? ile on kosztował? mam na myśli ten materiał z fakturą trabantowską. pełny respekt |
|
|
|
 |
Marcin K
Gość
|
Wysłany: 2007-02-13, 14:37
|
|
|
| Materiał był kupiony w Rogalinie koło Poznania w hurtowni materiałów kosztował około 25 zł za metr bieżący ale nie pamiętam dokładnej ceny pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Dorota
Gość
|
Wysłany: 2007-02-14, 18:31
|
|
|
| Moje gratulacje. Za samo podejście do odrestaurowania Trabanta zgodnie z oryginałem. Za zwrócenie uwagi na odnowienie wnętrza. Kolor też mi się podoba ( i tapicerki i Trabiego ). Jeździć takim autkiem, to przyjemność. Jeszcze raz gratuluję i życzę powodzenia. |
|
|
|
 |
Patryk Wróblewski
Gość
|
Wysłany: 2007-02-18, 21:22
|
|
|
| To naprawde niezłe ja też musze zrobić tapicerke tzn jeden fotel mi sie rozerwał w 2 miejscach pod wpływem czasu ale reszta idealna jak myślice postarać sie te dziury zlikwidować czy zrobić ładna nową tapicerke ?? help me |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2007-02-19, 06:24
|
|
|
| Jezeli pod wplywem czasu to skad wiesz, ze zaraz sie reszta nie rozleci? Jezeli masz mozliwosci to zmien wszystko. Bedziesz mial problem z glowy na dlugi czas. |
|
|
|
 |
|
|