|
Żal z rozstaniem sie z 1-szym Trabim:/ |
| Autor |
Wiadomość |
Łukasz Bruch
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 16:39
|
|
|
| Czasami serce mnie boli jak ludzie pozbywając sie autka, niemyslą aby on trafił w dobre ręce. |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 16:56
|
|
|
| Ja jak widze nowego trabanta na szrocie to mi się smutno robi i sie zastanawiam dlaczego on tu trafił?? czym on sobie zasłużył?? tym że woził cały swój zywot komuś dupsko?? A niektóre som naprawde w dobrym stanie, a jeden stoi taki z lat 60-70 nawet z oryginalnymi uszczelkami z tamtych lat. Ale zawsze sobeipowtażam ze mój tak nie skączy |
|
|
|
 |
Mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 17:39
|
|
|
| doklandnie, znam to uczucie. zarowno jesli chodzi o trabanty, syreny, warszawy itp. tyle sie tego sprzetu marnuje,a wszystko najchetniej bym kupil, ale w koncu musza byc jakies granice |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 19:05
|
|
|
| Heh, zgadzam się z tobą, jakby mnie było stać to na szrocie nie byłby ani jednego trabanta:) U mnie w Wleluniu stoi nawet fajna syrenka, w dość dobrym stanie, a ok. pół roku temu stała syrena w stanie idealnym, oryginalne radio ipt. wnętrze było zadbane, praktycznie żądnych zarysowan, nawet lakier się błyszczał i tak sobei pomyślałem że lepiej by ten właściciel mógł tą syrenke oddać komuś za darmo niż dać ją na złom:( |
|
|
|
 |
Mariusz W
Gość
|
Wysłany: 2005-12-19, 14:01
|
|
|
| tak to jest panowie na kazdy samochod przychodzi pora tylko ze jeden konczy w taki sposob a drugi w inny :(( takie zycie pozDDRo |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-12-20, 18:10
|
|
|
Ta sie jutro pozbywam swojego :-p trafi do innego trabanciarza |
|
|
|
 |
Łukasz Bruch
Gość
|
Wysłany: 2005-12-20, 22:03
|
|
|
JA swojebo trabiego bede trzymał do konca... juz sobie to postanowiłem! chodzby mnie jaskułka wyprzedzila i miałbym szurac stopami po asfalcie:)
Najwyzej kupię innego na czesci... i tyle...Dla mnie trabi jest jak dziecko, pierwsze autko sami rozumiecie:] pozrdawiam! |
|
|
|
 |
kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2005-12-21, 10:56
|
|
|
| Ja też to sobie obiecywałem :) |
|
|
|
 |
CaShu
Gość
|
Wysłany: 2005-12-25, 21:19
|
|
|
i ja tez sobie obiecywalem... ale "niestety" (tzn na szczescie) kupilem uaza no i zabraklo kasy... wiec to co sie dalo z trabanta sprzedalem na czesci, a to nadawalo sie na zyletki trafilo na zlo- teraz zaluje ale wszystkiego miec nie mozna... i tez zal mi tych wszystkich starych samochodow na zlomach... Jakbym mial kilka hektarow i wielkie garaze to moze bym zalozyl szrot ze starociami, ale niestety... zycie...
Pozdrawiam
Lukasz |
|
|
|
 |
|
|