|
SWIETA |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2005-12-21, 23:24
|
|
|
jako swiezak na tym forum zycze Wszystkim najlepszego, zeby trabanty dawaly rade jak najlepiej, itp- zeby byla gitara:>
pozdrawiam |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2005-12-23, 16:42
|
|
|
| Szerokiej drogi, jak najmniej napraw swoich ukochanych samochodow, spokojnych swiat duzo ciepla i milosci na codzien i tego zeby Nikogo z Was nie wyrzucali z pracy na dzien przed swietami, zyczy wszystkim gajos :) |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2005-12-23, 19:03
|
|
|
| I ja życze wszystkim samych radosci w Nowym Roku |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2005-12-23, 19:27
|
|
|
Zdrowych i wesołych Świąt. Najlepszego w nowym roku, realizacji wszystkich pomysłów ( i tych zaplanowanych i tych, które dopiero zostaną wymyślone ;) ), mixolu wbród, taniej bęzynki, masy wrażeń, szerokiej nie dziurawej drogi, i wogóle wszystkiego co najlepsze :D
P.S.
Czy pójdziecie o północy sprawdzić czy Wasz Trabant przemówi ludzkim głosem? Ja napewno ;P :) |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2005-12-23, 20:24
|
|
|
A ja życzę wszystkim, żeby klamoty w trampkach sie nie psuły, żeby wacha była niemieckiej jakości w ukraińskiej cenie(podobnie z częściami) i ... co tam sobie kto zażyczy.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Wojtek Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2005-12-23, 23:36
|
|
|
Wszystkiego najlepszego, zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt oraz niezapomnianych przeżyć z Trabantem w Nowym Roku
(niezapomnianych z tej lepszej strony )
PozDDRo!!! |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2005-12-24, 00:13
|
|
|
| Dróg szerokich, krawężników wymalowanych na biało, mixolu pod dostatkiem, taniej benzynki, minimum awarii - to dla trabów a teraz dla kierowników i kierownic: zdroofka i wytwałości do automobilów made in DDR. :) no i na ten Nowy Rok samych sukcesów i pogody ducha. To ja (JaJer) życzę |
|
|
|
 |
Karola
Gość
|
Wysłany: 2005-12-24, 02:59
|
|
|
| Odemnie również życzenia radosnych Świąt i oby następny rok był obfity w Wasze trabanciarskie rekordy! |
|
|
|
 |
BaseBall
Gość
|
Wysłany: 2005-12-24, 12:18
|
|
|
Dla Wszystki Trabi Driverek i Driverów...Zdrowych pogodnych Świąt Bożego narodzenia...Pozdrowienia dla Poznańskich Trabanciarzy :)
Łukasz |
|
|
|
 |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2005-12-24, 15:59
|
|
|
| My również życzymy wszystkim Trabantomaniakom wszystkiego co najlepsze oraz uśmiechu,uśmiechu i jeszcze raz uśmiechu!!!! |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2005-12-24, 20:20
|
|
|
| no ja tu chyba jakichs nowych zyczen nie wymysle, także zycze zdrowych i pogodnych świąt, jak również kolejne miliony kilometrów naszymi autkami:) |
|
|
|
 |
|
|