Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SWIETA
Autor Wiadomość
Mateusz105l
Gość
Wysłany: 2005-12-21, 23:24   

jako swiezak na tym forum zycze Wszystkim najlepszego, zeby trabanty dawaly rade jak najlepiej, itp- zeby byla gitara:>
pozdrawiam

gajos
Gość
Wysłany: 2005-12-23, 16:42   

Szerokiej drogi, jak najmniej napraw swoich ukochanych samochodow, spokojnych swiat duzo ciepla i milosci na codzien i tego zeby Nikogo z Was nie wyrzucali z pracy na dzien przed swietami, zyczy wszystkim gajos :)

czajnik
Gość
Wysłany: 2005-12-23, 19:03   

I ja życze wszystkim samych radosci w Nowym Roku

Goofy
Gość
Wysłany: 2005-12-23, 19:27   

Zdrowych i wesołych Świąt. Najlepszego w nowym roku, realizacji wszystkich pomysłów ( i tych zaplanowanych i tych, które dopiero zostaną wymyślone ;) ), mixolu wbród, taniej bęzynki, masy wrażeń, szerokiej nie dziurawej drogi, i wogóle wszystkiego co najlepsze :D

P.S.
Czy pójdziecie o północy sprawdzić czy Wasz Trabant przemówi ludzkim głosem? Ja napewno ;P :)

Luker
Gość
Wysłany: 2005-12-23, 20:24   

A ja życzę wszystkim, żeby klamoty w trampkach sie nie psuły, żeby wacha była niemieckiej jakości w ukraińskiej cenie(podobnie z częściami) i ... co tam sobie kto zażyczy.
Pozdrawiam

Wojtek Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-12-23, 23:36   

Wszystkiego najlepszego, zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt oraz niezapomnianych przeżyć z Trabantem w Nowym Roku :-)
(niezapomnianych z tej lepszej strony ;-) )
PozDDRo!!!

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-12-24, 00:13   

Dróg szerokich, krawężników wymalowanych na biało, mixolu pod dostatkiem, taniej benzynki, minimum awarii - to dla trabów a teraz dla kierowników i kierownic: zdroofka i wytwałości do automobilów made in DDR. :) no i na ten Nowy Rok samych sukcesów i pogody ducha. To ja (JaJer) życzę

Karola
Gość
Wysłany: 2005-12-24, 02:59   

Odemnie również życzenia radosnych Świąt i oby następny rok był obfity w Wasze trabanciarskie rekordy!

BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-12-24, 12:18   

Dla Wszystki Trabi Driverek i Driverów...Zdrowych pogodnych Świąt Bożego narodzenia...Pozdrowienia dla Poznańskich Trabanciarzy :)

Łukasz :-)

Marcin & Marta
Gość
Wysłany: 2005-12-24, 15:59   

My również życzymy wszystkim Trabantomaniakom wszystkiego co najlepsze oraz uśmiechu,uśmiechu i jeszcze raz uśmiechu!!!!

pelu-p
Gość
Wysłany: 2005-12-24, 20:20   

no ja tu chyba jakichs nowych zyczen nie wymysle, także zycze zdrowych i pogodnych świąt, jak również kolejne miliony kilometrów naszymi autkami:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi