Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trzeba mieć fantazję.... i pieniądze
Autor Wiadomość
magik
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 12:57   

To może pojeździmy wspólnie jak juz zdasz ? Wstyd przyznać ale jeszcze nie jeździłem syreną
Z jakiej dzielnicy pochodzisz ?

Mateusz105l
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 18:38   

spoko, pogadmy konkretniej jak szanowny pan blacharz przestanie pic. musze zabrac auto od tego %$^$^ od 2 miesiecy nic nie zrobil, no i syrenka stoi sobie przygotowana do spawania( powycinane skorodowane fragmenty). wlasnie, i tu moje pytanie- czy ktos z Was moze mi polecic solidny zaklad blacharsko- lakierniczy w Warszawie, najlepiej zeby byl niedrogi;)

Goofy
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 22:07   

Mateusz, czemu "koniecznie 1987"?
Wiem że to doskonały rocznik, bo sam mam takiego ( w czerwcu się urodził ;P ). Ale może wyróżnia się czymś szczególnym o czym jeszcze nie wiem? ;)

pozddrawiam

Mateusz105l
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 22:20   

hehe, to rowniez moj rocznik- jestem z sierpnia. poprostu mam taka zajawke. co do trabiego to jesli juz mialbym takowego, to chcialbym wprowadzic troszke zmian typu- zalozenie tej starszej wersji zderzakow( bardziej oble), kapselki chromowane na kola, drobny tuning optyczny, moze planowanie glowicy, polerowanie kolektorow dolotowych, jakis sprzet grajacy. ogolnie jestem zwolennikiem orginalu(syrene robie na 100%org) jednak jesli chodzi o trabanta, to chce go przystosowac do tego, aby mogl mi sluzyc jako auto do jazdy codziennej.zobaczymy jak rozwinie sie sytuacja, ale prawde mowiac to strasznie napalilem sie na jakas 601ke.ogolnie sentyment do staroci, a w szczegolnosci do dwusuwow.
pozdrawiam

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 13:39   

Ja najpeir też planowałem coś w tym stylu, ale nie mogłem dorwać tych okrągłych zderzaków i plany się mieniły, ogólnie teraz też jestem zadowolony z jego wyglądu:)
PS.Co do kapselków chromowanych to moge załatwić 3 sztuki:)

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 13:59   

A mnie ktos kiedys powiedział: Trzeba mieć nadzieję....

Placik
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 16:20   

Temat się rozkręca na temat Syrenki.
Tylko tego samochodu mi brakuje, żebym tak gdzieś dostał za pare groszy syrenke ale 104 taka mi się maży

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi