|
Trzeba mieć fantazję.... i pieniądze |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2005-12-19, 12:57
|
|
|
To może pojeździmy wspólnie jak juz zdasz ? Wstyd przyznać ale jeszcze nie jeździłem syreną
Z jakiej dzielnicy pochodzisz ? |
|
|
|
 |
Mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2005-12-19, 18:38
|
|
|
| spoko, pogadmy konkretniej jak szanowny pan blacharz przestanie pic. musze zabrac auto od tego %$^$^ od 2 miesiecy nic nie zrobil, no i syrenka stoi sobie przygotowana do spawania( powycinane skorodowane fragmenty). wlasnie, i tu moje pytanie- czy ktos z Was moze mi polecic solidny zaklad blacharsko- lakierniczy w Warszawie, najlepiej zeby byl niedrogi;) |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2005-12-19, 22:07
|
|
|
Mateusz, czemu "koniecznie 1987"?
Wiem że to doskonały rocznik, bo sam mam takiego ( w czerwcu się urodził ;P ). Ale może wyróżnia się czymś szczególnym o czym jeszcze nie wiem? ;)
pozddrawiam |
|
|
|
 |
Mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2005-12-19, 22:20
|
|
|
hehe, to rowniez moj rocznik- jestem z sierpnia. poprostu mam taka zajawke. co do trabiego to jesli juz mialbym takowego, to chcialbym wprowadzic troszke zmian typu- zalozenie tej starszej wersji zderzakow( bardziej oble), kapselki chromowane na kola, drobny tuning optyczny, moze planowanie glowicy, polerowanie kolektorow dolotowych, jakis sprzet grajacy. ogolnie jestem zwolennikiem orginalu(syrene robie na 100%org) jednak jesli chodzi o trabanta, to chce go przystosowac do tego, aby mogl mi sluzyc jako auto do jazdy codziennej.zobaczymy jak rozwinie sie sytuacja, ale prawde mowiac to strasznie napalilem sie na jakas 601ke.ogolnie sentyment do staroci, a w szczegolnosci do dwusuwow.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-12-20, 13:39
|
|
|
Ja najpeir też planowałem coś w tym stylu, ale nie mogłem dorwać tych okrągłych zderzaków i plany się mieniły, ogólnie teraz też jestem zadowolony z jego wyglądu:)
PS.Co do kapselków chromowanych to moge załatwić 3 sztuki:) |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-12-20, 13:59
|
|
|
| A mnie ktos kiedys powiedział: Trzeba mieć nadzieję.... |
|
|
|
 |
Placik
Gość
|
Wysłany: 2005-12-20, 16:20
|
|
|
Temat się rozkręca na temat Syrenki.
Tylko tego samochodu mi brakuje, żebym tak gdzieś dostał za pare groszy syrenke ale 104 taka mi się maży |
|
|
|
 |
|
|