Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
klir luki do traba
Autor Wiadomość
ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-11-30, 22:26   

Spike,
Raczej nie martw się przeciwmgielnym. Natomiast ja mam patent jak bez dodatkowych lamp na zderzaku mieć zarówno przeciwmgielne, jak i wsteczne :) A z innego tematu w sprawie deski starego typu pisz na zbuk@interia.pl
pozDDRawiam

Kasia Brawata "X
Gość
Wysłany: 2006-11-30, 23:14   

generalnie z policją jest tak, że jak bedzie chciał to za niemanie e na lampie zabierze ci dowód nie zauważając, że kapiesz też olejem :) tyle że rozmawiałem nie raz przy okazji kontroli drogowych (a ze wzgledu na nietypowy wygląd moich trabików często mam przymusowe postoje) z niebieskimi panami o wszelkich zmianach tzw. "nielegalnych" i ich opinie w skrócie można opisać tak: jak masz fajnie zrobionego trabika, ma on jakis styl itd. to przymkną oko na wiele stylowych przeróbek, ale jak do zdezelowanego traba założysz białe klosze bez e to dowód łatwo możesz stracić. i ta opinia potwierdza się w praktyce - w dwusówie miałem przednie kierunkowskazy z wmontowanymi pozycjami a z tyłu całe czerwone klosze i na wielu kontrolach kwitowano to " no tak - amerykański trabant (drewno na bokach) to i światła jak w ameryce..." i nigdy z tego powodu nie miałem nieprzyjemności. przy wszelkich przeróbkach ja jednak uważam że najważniejsza jest głowa! jeśli chcesz mieć przyciemnione tylne klosze - proszę bardzo - tylko załóż mocniejsze żarówki bo 5W w postojówkach nie będzie widoczne... to samo tyczy klirów - niech bedą bez e bo trudno je dostać ale sprawdź ich ustawienie żeby nie ślepić innych na drodze i dowiedz się czy daja dobre światło,żebyś sam widział cokolwiek...

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-12-01, 00:33   

TANIE CLEARY AUTOPAL NA ALLEGRO MAJĄ HOMOLOGACJE, LUDZIE, CZYTAJTA TO PISZĄ!!!

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-12-01, 10:04   

Hm... Już napisałem, swoją drogą to musi być ciekawy patent na te tylne światła :)

Mi pasuje żey było tylko wsteczne gdyż dorwałem fajną mikro chromowaną lampkę od Garbusa, a drugą mam taka niezbyt ciekawą :/

Swoją drogą kiedyś na stronie www.germanstyle.pl było opisane jak zamontować Clear'e do Traba (dokładny opis ze zdjęciami) ale strona ostatnimi czasy nie działa...

picia353
Gość
Wysłany: 2006-12-01, 12:23   

Kasia Prawda!!!!!!!!!! ja tak samo mam z xenonami , jak mam kontrole to odrazu pada pytanie z czego mam lampy ładnie wygląda ale gdzie homologacja, niema :] a poli mówi to mam nadzieje ze chociaz ustawione są te lampy a ja mówie ze nawet rególacje wys mają hehe
No i oponki sprawdzają troche pogadamy i jest ok
Ale jak widzą auto co ledwie sie kupy trzyma a tu jeszcze na czarno lampy pomalowane brewki z przodu z taśmexa zasłaniające połowe lampy z przodu to wiadomo ze odrazu dowodzik poleci....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi