|
klir luki do traba |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2006-11-30, 22:26
|
|
|
Spike,
Raczej nie martw się przeciwmgielnym. Natomiast ja mam patent jak bez dodatkowych lamp na zderzaku mieć zarówno przeciwmgielne, jak i wsteczne :) A z innego tematu w sprawie deski starego typu pisz na zbuk@interia.pl
pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Kasia Brawata "X
Gość
|
Wysłany: 2006-11-30, 23:14
|
|
|
| generalnie z policją jest tak, że jak bedzie chciał to za niemanie e na lampie zabierze ci dowód nie zauważając, że kapiesz też olejem :) tyle że rozmawiałem nie raz przy okazji kontroli drogowych (a ze wzgledu na nietypowy wygląd moich trabików często mam przymusowe postoje) z niebieskimi panami o wszelkich zmianach tzw. "nielegalnych" i ich opinie w skrócie można opisać tak: jak masz fajnie zrobionego trabika, ma on jakis styl itd. to przymkną oko na wiele stylowych przeróbek, ale jak do zdezelowanego traba założysz białe klosze bez e to dowód łatwo możesz stracić. i ta opinia potwierdza się w praktyce - w dwusówie miałem przednie kierunkowskazy z wmontowanymi pozycjami a z tyłu całe czerwone klosze i na wielu kontrolach kwitowano to " no tak - amerykański trabant (drewno na bokach) to i światła jak w ameryce..." i nigdy z tego powodu nie miałem nieprzyjemności. przy wszelkich przeróbkach ja jednak uważam że najważniejsza jest głowa! jeśli chcesz mieć przyciemnione tylne klosze - proszę bardzo - tylko załóż mocniejsze żarówki bo 5W w postojówkach nie będzie widoczne... to samo tyczy klirów - niech bedą bez e bo trudno je dostać ale sprawdź ich ustawienie żeby nie ślepić innych na drodze i dowiedz się czy daja dobre światło,żebyś sam widział cokolwiek... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2006-12-01, 00:33
|
|
|
| TANIE CLEARY AUTOPAL NA ALLEGRO MAJĄ HOMOLOGACJE, LUDZIE, CZYTAJTA TO PISZĄ!!! |
|
|
|
 |
Spike Spiegel
Gość
|
Wysłany: 2006-12-01, 10:04
|
|
|
Hm... Już napisałem, swoją drogą to musi być ciekawy patent na te tylne światła :)
Mi pasuje żey było tylko wsteczne gdyż dorwałem fajną mikro chromowaną lampkę od Garbusa, a drugą mam taka niezbyt ciekawą :/
Swoją drogą kiedyś na stronie www.germanstyle.pl było opisane jak zamontować Clear'e do Traba (dokładny opis ze zdjęciami) ale strona ostatnimi czasy nie działa... |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2006-12-01, 12:23
|
|
|
Kasia Prawda!!!!!!!!!! ja tak samo mam z xenonami , jak mam kontrole to odrazu pada pytanie z czego mam lampy ładnie wygląda ale gdzie homologacja, niema :] a poli mówi to mam nadzieje ze chociaz ustawione są te lampy a ja mówie ze nawet rególacje wys mają hehe
No i oponki sprawdzają troche pogadamy i jest ok
Ale jak widzą auto co ledwie sie kupy trzyma a tu jeszcze na czarno lampy pomalowane brewki z przodu z taśmexa zasłaniające połowe lampy z przodu to wiadomo ze odrazu dowodzik poleci.... |
|
|
|
 |
|
|