Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto mi przejrzy trabanta za flachę?:)
Autor Wiadomość
Olek Rzepecki
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 00:49   

Cześć!
Dostałem od ziomów trabanta na urodziny,ale jest z nim kilka problemów technicznych i szczerze to tak średnio działa. Nie chcę wydawać fortuny na mechanika nie wiedząc czy w ogóle jest sens reperować to wozidło, wolałbym żeby najpierw jakiś znawca ocenił ogólny stan techniczny i powiedział co trzeba zrobić. Czy jest ktoś chętny kto by przyszedł na oględziny za flaszkę?:)
Studiuję w Wwie, Trabant stoi na parkingu przy ul Jałtańskiej, przy skrzyżowaniu św. Bonifacego i Sobieskiego (Stegny).
Z góry dzięki i liczę na odzew:)
pozdrawiam
Olek

zielczi
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 08:20   

moze najpierw zapytaj kolegow ile za niego dal ,to bedzie prawie wszystko jasne:P a jak nie powiedza sciagnij dywaniki bo jak jest pognity i zardzewialy to juz nic z niego nie bedzie,a podjerzewam ze nie chcesz inwestowac w nowa bude.

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 08:45   

Jakby co to mozemy sie zgadac i conieco moge ci pomoc zobaczyc w jakim to jest stanie. Nie znam sie bardzo dobrze ale zawsze to lepiej niz nic. Moje gg 6144496

Tak jak napisal zielczi zdejmij dywaniki i zobacz jaki jest stan podlogi, dodatkowo dobrze jest odpalic silnik i troche go nasluchac. Jesli slychac takie gluche wycie (albo ma zrobione 70 000 lub wielokrotnosc tej liczby) to oznacza ze masz zjechane lozyska

Olek Rzepecki
Gość
Wysłany: 2006-11-30, 22:06   

Czołem,
dzięki za odpowiedzi. No faktycznie nie patrzyłem pod dywaniki, ale to zrobię. Natomiast co do silnika - no problem w tym że własnie wogóle nie chce odpalić i nie bardzo wiem co jest:] A z kolegą Spajkiem myslę że się jakoś na dniach skontaktuję przez gg, ale liczę na kolejne odpowiedzi:)
pozdrawiam
Olek

qbak
Gość
Wysłany: 2006-12-01, 10:33   

Wiem, że to może zabrzmi sarkastycznie, ale czy koledzy poinformowali Cię o istnieniu:
- kranika do benzyny?
- dźwigni ssania?

oraz ogólnie o procedurze uruchamiania zimnego Trampka? ;-)

magik
Gość
Wysłany: 2006-12-01, 11:02   

daj znać mam dzisiaj wolne i moge zobaczyć. Mieszkam dośc blisko. mój tel 607960624.Tomek

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-12-01, 13:18   

Wiem, że to może zabrzmi sarkastycznie, ale czy koledzy poinformowali Cię o istnieniu:
- kranika do benzyny?
- dźwigni ssania?

Dobrze gadasz dać ci piwa :)
zobaczy czy w ogóle ma paliwo i akumulator.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi