|
znowu złodzieje! pilnujcie swoich trabów!! |
| Autor |
Wiadomość |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-11-29, 16:44
|
|
|
| Taa jak ściągniesz, to później sam nawet z tą gałką nie otworzysz kranika... |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-11-29, 17:57
|
|
|
| no wiem, ale jak będę chciał gdzieś jechać to otwieram mach i zakładam, troche to kłopotliwe, ale na noc niezaszkodzi tak zrobić |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2005-11-29, 21:48
|
|
|
Poruszony nazbyt autorytatywnym sposobem wypowiedzi Pawała-Yogi'ego, złośliwie muszę stwierdzić, iż pomimo "zabezpieczeń" i systemów alarmowych opisanych powyżej, jak dobrze pamiętam w Skierniewicach, przypuszczalnie wspomniana przez niego "młodzież" - "banda degeneratów która nie ma celu w życiu i wszystko im przeszkadza" pozamieniała mu jakieś kable...
(jak głosi klubowa plota, za przywrócenie ich do stanu pierwotnego powinien być dozgonnie wdzięczny Prezesowi)
A przy okazji byłbym osobiście ciut ostrożniejszy w opisywaniu tego typu zabezpieczeń - nie jest to w końcu forum prywatne - ale w sumie możesz napisać gdzie masz czujniki, podać nr karty kodowej oraz częstotliwość pilota i nr kluczyka do centralki... |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2005-11-30, 19:13
|
|
|
| podpisuję sie pod tym! :) |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2005-11-30, 21:09
|
|
|
| Wojtek myślisz ze nikt nie wie gdzie montuje się czujniki w samochodzie w byle jakim cieniasie czy innym wozie są standardowo montowane pod maską czy klapą bagażnika a czujniki ruchu są w kabinie wszystkie nowe i starsze samochody to mają to nie jest tajemnica.Co do Skierniewic alarm miałem wyłaczony nie sądziłem że takie głupie żarty w stylu postawienie na dach traba metalowego kosza na śmieci uwalonego piachem będzie miało miejsce tak samo zamiana kabli w zapłonie(podziękowałem Prezesowi za pomoc)ale mniejsza z tym było mineło.Co do degeneratów to miałem na mysli tych co traby niszczą wybijając szyby przewracając je na dachy kopiąc i obrywając lusterka czy biegając po nich.Nie wszyscy to degeneraci ale trafia się kilka takich jednostek w społeczeństwie zresztą widac nieraz na ulicach co wyczyniają wystarczy się tylko rozejrzec. |
|
|
|
 |
|
|