Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
znowu złodzieje! pilnujcie swoich trabów!!
Autor Wiadomość
macq
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 16:44   

Taa jak ściągniesz, to później sam nawet z tą gałką nie otworzysz kranika...

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 17:57   

no wiem, ale jak będę chciał gdzieś jechać to otwieram mach i zakładam, troche to kłopotliwe, ale na noc niezaszkodzi tak zrobić

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 21:48   

Poruszony nazbyt autorytatywnym sposobem wypowiedzi Pawała-Yogi'ego, złośliwie muszę stwierdzić, iż pomimo "zabezpieczeń" i systemów alarmowych opisanych powyżej, jak dobrze pamiętam w Skierniewicach, przypuszczalnie wspomniana przez niego "młodzież" - "banda degeneratów która nie ma celu w życiu i wszystko im przeszkadza" pozamieniała mu jakieś kable...
(jak głosi klubowa plota, za przywrócenie ich do stanu pierwotnego powinien być dozgonnie wdzięczny Prezesowi)
A przy okazji byłbym osobiście ciut ostrożniejszy w opisywaniu tego typu zabezpieczeń - nie jest to w końcu forum prywatne - ale w sumie możesz napisać gdzie masz czujniki, podać nr karty kodowej oraz częstotliwość pilota i nr kluczyka do centralki...

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-11-30, 19:13   

podpisuję sie pod tym! :)

Paweł-Yogi
Gość
Wysłany: 2005-11-30, 21:09   

Wojtek myślisz ze nikt nie wie gdzie montuje się czujniki w samochodzie w byle jakim cieniasie czy innym wozie są standardowo montowane pod maską czy klapą bagażnika a czujniki ruchu są w kabinie wszystkie nowe i starsze samochody to mają to nie jest tajemnica.Co do Skierniewic alarm miałem wyłaczony nie sądziłem że takie głupie żarty w stylu postawienie na dach traba metalowego kosza na śmieci uwalonego piachem będzie miało miejsce tak samo zamiana kabli w zapłonie(podziękowałem Prezesowi za pomoc)ale mniejsza z tym było mineło.Co do degeneratów to miałem na mysli tych co traby niszczą wybijając szyby przewracając je na dachy kopiąc i obrywając lusterka czy biegając po nich.Nie wszyscy to degeneraci ale trafia się kilka takich jednostek w społeczeństwie zresztą widac nieraz na ulicach co wyczyniają wystarczy się tylko rozejrzec.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi