Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
o rany.. Czy to jeszcze trabant..
Autor Wiadomość
Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 20:32   

Przegladajac allegro natrafilem na tą oto aukcje Mam pytanko do Braci Trabanciarskiej- Czy to jest jeszcze Trabant? I jeszcze ta śmieszna cena... Powiem ze przez chwile myslalem ze samochod jest z... Przasnysza:):)

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 20:37   

Jak dla mnie to jest to wiejski tuning, zwłaszcza tylni zderzak patrząc z boku wygląda tragicznie, ja bym niechciał jeździć takim trabikiem, ajk trabant to trabant a nie przeróbka na inne auto. Taka jest moja opinia:)

picia353
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 20:44   

o gustach sie nei rozmawia
ciekawe kombinacje
fajne

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 21:21   

..., a ja myślę że jakość fotek z aukcji jest fspaniała. Ciekawe czy tak samo precyzyjnie został zrobiony ten bolid?

PS

F - jak wtorek.

Syl
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 21:22   

Normalnie szczęka (a właściwie szczenka) opadła mi na ziemię (a właściwie źemiem) i długo się turlała. Ktoś zadał sobie dużo trudu przy przeróbce Traba na Opla, łącznie ze skracaniem i prostowaniem dachu. Może i ekhem... ciekawe i nowatorskie ale jak dla mnie jest to przejaw delikatnie mówiąc głęboko zakorzenionej tęsknoty za lepszym i większym światem.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 21:32   

powinni tego zabronic
;)))

Majster601
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 21:44   

rozumiem ze mozna miec własną wizje Trabanta, ale to juz jest przegięcie:/ ciezko juz jest to nazwac Trabantem. ale cóż....
a pozatym to wielki szacunek za prace włożona w zbudowanie tego czegos, czym by to nie bylo.

Tomasz Suchocki
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 23:37   

jeju a ja miałem wątpliwosci co do swojej atrapy.....juz sie wyleczyłem....;P

Maciek
Gość
Wysłany: 2005-11-29, 23:48   

Nie wiem, o co wam chodzi. Jest to najnowsza metoda tuningu prosto z Japonii. Robi się to tak: Smarujesz trabanta klejem żywicznym na całej powierzchni rozpędzasz go do 200 km/h i bez hamowania wjeżdżasz w jakiś większy szrot. Genialnie

ali
Gość
Wysłany: 2005-11-30, 01:16   

Maciek, już dawno sie tak nie ubawiłem, jak tylko kiedyś dam rade rozpędzić mojego bolida do 200km/h i nie bedzie to ze stromego urwiska :-) to od razu bede go smarował i szukał szrotu, toż to poprostu genialne :-)

cizik
Gość
Wysłany: 2005-11-30, 08:24   

Maciek masz głowe do pomysłów.Mało co mi szczeki ze śmiechu nie rowaliło :).A nad realizacja trzeba pomyśleć

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-11-30, 19:12   

hihi
szacunek dla autora za pasję i włożony w auto wysiłek, bo pewnie było go nie mało.
efekt: no cóż, jak powiedział picia, o gustach sie nie dyskutuje.
W 100% zgdzam się z Syl! Tęsknota za prawdziwą wektrą B wyziera z tego auta :)

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-11-30, 19:23   

WIEŚ, WIEŚ I JESZCZE RAZ WIEŚ !!!

PLASTIX & SZPACHLEX !!!!

Przemielić na troty i spalić w piecu, żeby ludzi nie straszyło....

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-11-30, 19:29   

Tak sobie myślę ze właściciel tego auta mile tego by nieczytał:) Napewno kosztowało go to dużo wysiłku(chyba ze jakaś firma mu pomagała), hhmmm według mnie pomysłowe to nei było, tylnie lampy wyglądają śmiesznie, przud troche zaskakujący, ale wolałbym zwykłego trabanta. Każdy ma swój gust:)

Benek
Gość
Wysłany: 2005-11-30, 21:45   

blee! masakra

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi