Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[601] INNA KIEROWNICA
Autor Wiadomość
macq
Gość
Wysłany: 2006-08-04, 07:43   

GieBelz mi podpowiedział heheheheheheh rotfl ale pojechales mu :$
co do kiery z motirexu to podoba mi sie srednio. Ciezko mi ja opisac, a traba cos na miescie dlugo nie widzialem to foty zrobic nie moge... wiec czekac cierpliwie albo kupowac w ciemno hehe.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-08-04, 15:52   

ale pojechales mu

No rzeczywiscie na poziomie... :|

Szukac tez trzeba widać umiec!
Pytanie nie dotyczyło "naby"

http://forum.cartoontraba...&forum=technika

Generalnie na każdą zmianę kierownicy na inną niż oryginalna diagnosta, policjant ma prawo zwrócić uwagę!
Więc dla spokoju, ktoś kto decyduje się na zmianę powinien mieć dobry dokument na wolant.

Pozdrawiam

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2006-08-04, 19:47   

a mnei wclae nei obchodzi wasza kierownica więc odsyłam do linku...bleble ja mam fajna kiere z ze zwykłą nabą sprytnie przerobiona i to nie ja to robiłem tylko poprzedni właściciel auta.ale w moim polo bez problemu przerobiłem nabe z audi 80 30 min roboty bez pomocy tokarza i jeździłem na tym 2 lata i nic sie nie działo byłem na przeglądzie i też sie nie czepiali.a co do forum to jestem tu może ze 2 lata albo 3 sam nie wiem.raczej sie nie wypowiadam.ale pamietam jak wcześniej wchodziłem na forum to było pełno pytan ,postów które chętnie czytałem a teraz zaglądam praktycznie codziennie-powiedziałbym nawet ,że to juz taki odruch bezwarunkowy?jest ktos nowy zada pyatnie a tu dostaje 10 linków.zdaje mi sie ,że znalezienie tylu linków zajmuje więcej czasu niz odpisanie na 1 lub 2 pytania..Na tym forum mało sie teraz dzieje bo ludzie się boja pytać ,żeby przez przypadek nie zostali zjeb...ani...Zreszta wiele odpowiedzi na zadane pytanie w podawanych linkach jest zprzed np 2 lat.Może w tym czasie ktos wymyślił łatwiejszy sposób rozwiązania problemu,i chciałby sie tym podzielić ale to tylko takie moje domysły,więc nie przejmujcie sie tym wcale i wklejajcie sobie linki..Ja zanim zadam pytanie zawsze szukam ..ale często nie wiele można się dowiedzieć, zreszta nie wszyscy dokońca wiedzą o czym piszą..ja się wypowiadam o czyms tylkow tedy gdy miałem z tym doczynienia i dałem sobie rade z rozwiązaniem problemu.Odpisujcie na posty bo tyle macie do roboty ...nie zajmuje to wiele czasu a komuś może pomóc ...Pozdrawiam i mam nadzieje ,że atmosfera na tym forum ulegnie poprawie.

macq
Gość
Wysłany: 2006-08-04, 20:25   

ja tez rzadko pytam- dochodze do wniosku ze trab nie jest az taki skomplikowany i sam rozwiaze problem. Jesli cos wiem na 100% to odpisuje zawsze, czasem ktos napisze do mnie maila, zagada na gg, na prv i staram sie pomoc. Robie fotki, filmiki, nieraz po nocy latalem do traba zeby cos komus wyjasnic etc. Ale wina jak zwykle lezy po obu stronach- rola admina jest porzadkowac forum. A nikt tak naprawde na forach nie uzywa opcji szukaj. Z drugiej strony ja pytalem o przekaznik ale DLUGIE KROTKIE a nie zwykly i temat poszedl do kosza....ale dobra mniejsza o to PiS 4 all !! nie bede sie rozpisywal bo szkoda zadymy robic. Kazdy wie swoje i tyle. Mi sie dotychczas z grzegorzem dogadywalo na tym forum wiec ja nic do niego nie mam. Czyli nie moja sprawa:p
zbuk: hehe na normalnym forum tobys juz bana dostal :P Ja raz
tak wlasnie powiedzialem do admina i ban :P

Dawid Szejn
Gość
Wysłany: 2006-08-08, 17:01   

Witam jesli ktoś jest chcetny na kierownice z motirexu to smiało mozna kupic:) bo jak sie niespodoba albo cos to mozna odeslac spowrotem i oddadzą kaske tylko sie straci na dwie przesylki ale zapewniali mnie ze kierownica swietna:p .Tacy bisesmeny ze nawet niemają aparatu:/Pozdrawiam

myszy
Gość
Wysłany: 2006-08-18, 13:16   

Gdyby ktoś chciał wrzucać do ogniska oryginalną, niepopękaną kierownicę od 601 to bardzo chętnie zamienię się na moją, popękaną niesty.

Andrzej TomaszewskiSpike_
Gość
Wysłany: 2006-08-21, 09:56   

Moja kierownica popękała równierz (starszy model, jak to kumpel nazwał "autobusowy"), problem rozwiązałem szybko i bezproblemowo - piłą uciąłem popękany plastik z srodka (odsłoniła się ładna blacha), ramkę zaszpachlowałem i okleiłem Jeans'em (tak jak większość elementów tapicerki). Więc po co się rozwodzić nad wymianą kierownicy jak można przerobić starą i wyjdzie to 2 razy taniej?

Jaco007
Gość
Wysłany: 2006-08-24, 10:43   

Więc po co się rozwodzić nad wymianą kierownicy jak można przerobić starą i wyjdzie to 2 razy taniej?

Nie kazdemu chodzi o to zeby przerabiac za 2 razy taniej, tylko o to zeby przerobic na ladniej. Kierownica taka ktora mi sie podoba (drewniana, w srodku chromowana) kosztuje 250zl :/ Kupie sobie ja najpozniej w listopadzie.

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-08-24, 13:29   

Jaco mądrze gada - dać mu mixolu !!

Marioonio
Gość
Wysłany: 2006-08-30, 20:43   

mam taką kierę z Motirexu
jak ktoś chce to zrobię zdjęcie (niestety komórką)
kiera niestety jest za duża jak na sportową, ma średnicę
taką jak oryginał, czyli zblizoną do tej z Ikarusa ;/
jak ktoś baaardzo jej pragnie, to mogę mu sprzedać za grosze, niech stracę już te 120 + przesyłka ;)

Marcin "bydle&am
Gość
Wysłany: 2006-09-03, 21:33   

Marioonio: Zdjecie mozesz zrobic. Ciekawym jak to wyglada...

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-09-04, 18:42   

Wysłałem ci wiadomość prywatną z proźbą o fote:D Też mnie ciekawi jak ona wygląda. Pozdrawiam

grzybcio
Gość
Wysłany: 2006-09-13, 17:59   

Ale awantura ja do ZBuK'a mam tylko tyle że nie przyjeżdża na spoty :[ Jeśli chodzi o nabę to mogę swoją powielić, gdyż mam tokarza obok w pracy więc chyba nie ma problemu jeśli jeszcze potrzebna to daj znać finansowo tyle co mi powie tokarz!! !! pozDDRawiam całą rodzine ZBuK'u pokaż nam swego traba kiedyś!!

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-09-19, 07:41   

Grzybcio! żeby przyjechać na spota to by się przydało mieć czym... A ja przez ponad pół roku byłem pozbawiony możliwości dwutaktowania trampkiem, więc nie miałem czym przyjechać. A co do tokarza - jak będę miał już odpowiednią kierownicę (bo tej na razie szukam) to się odezwę. A traba zobaczysz albo na mieście albo na TrabiEXPO pewno, bo chciałem obejrzeć parę mord zakazanych, których dawno nie widziałem :)
Pozdro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi