Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
NIE SPRZEDAJE PROFANATOROM Z KLUBU CT!!! GG: 6701367
Autor Wiadomość
Tomasz Kowalczuk
Gość
Wysłany: 2005-11-21, 18:48   

szok jak to czytałem to myślałem że w innym świecie żyje. Szkoda że zdjęć nie zamieścił tych swoich wynalazków. WIELKI LOL i tyle. Wysłałem mu zapytanie ciekawe czy odpisze ;)

arek_353
Gość
Wysłany: 2005-11-21, 22:02   

zapewne częsciej bywa na tym forum niż ty,my :)
podnieca go to , że sie o nim mówi
proponuje olać go ciepłym moczem jak w poprzednim temacie :)

Tomasz Kowalczuk
Gość
Wysłany: 2005-11-21, 22:31   

no to mam opdowiedź za silnik 900 cm 4.500 zł. Może jednak ten silnik istnieje :P LOL

Tomasz Suchocki
Gość
Wysłany: 2005-11-22, 00:24   

"Moja fantazja i chora wyobraznia odnosnie Trabanta nie zna granic."
ot tak sobie wyrwałem z kontekstu cytacik z jednego z ogłoszeń tego... (jakby sie nie nazwał)... zwracam szczególną uwagę na wyraz "chorą" czyż nie jest to autorski komentarz do calej postaci?
pozostawiam pod rozwagę...

aha i pozdrawiam wszystkich niewidzialnych przyjaciół tego... (k***a znów problem z nomenklaturą)

"z rozdwojeniem jaźni samotnemu raźniej" :D

robak
Gość
Wysłany: 2005-11-24, 11:49   

chcialem nadmienic tylko ze jakis dziwny osobnik majacy w opisie swojego gg lukasz napisal mi sms'a kturego wolalbym nie cytowac , jedynie moge strescic ze chodzilo o to " ze to dobrze ze mi ukradli bo nie bede niszczyl go "

ten ziomek pisal do mnie kiedys maila nawet. na spotkaniu nie chcial sie pojawic - widac w gebie mocny, a sam jezdzi tramwajem i pewnie ma niewiele ponad 10 latek.

QBA
Gość
Wysłany: 2005-11-24, 20:52   

W temacie profanacji ten hipek bije wszystkich o głowę. Taki człowiek jest po prostu mądry inaczej. A największym jego problemem jest to, że uważa się za mądrego a nim nie jest.
Jego wszystkie przeróbki nie trzymają sie kupy i nie mają prawa się sprawdzić w praktyce, one są wimagowane.

Pozdrawiam gorąco wszystkich trabimaniaków i olejmy hipka ciepłym moczem z góry !!!

P.S. Niech Mixol bedzie z wami

picia353
Gość
Wysłany: 2005-11-24, 21:34   

a wg jego teorii profanacji , najwiekszym profanatorem jest ...on sam , 260km w trabie ...silnik od traktora , 600 pikap ... skrzydla w trabancie :)

magik
Gość
Wysłany: 2005-11-26, 19:45   

Jeden palant, a tyle krzyku i po co wam to chłopaki? ja i tak nie zamienię furki na nic innego
Pozdrówka

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-11-27, 07:44   

Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE !!!

James
Gość
Wysłany: 2005-11-27, 12:49   

Chyba zdecydowane nie:P

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-11-27, 19:40   

hehe aukcje skasowane przez pracownikow allegro....

Tomal
Gość
Wysłany: 2005-11-27, 20:03   

Ludzie o co wam chodzi... zrzera was zazdrosc gdyz nie wiecie tak naprawde czy kolo mowi prawde czy nie, bo jesli tak to wyjdziecie wszyscy na idiotow...
Zostawcie ten temat w spokoju i nie dajcie sie propowokowac profanatorowi TRABANTOW

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-11-27, 21:12   

TOMAL ??? kto ty jesteś???
Zajżyj do wcześniejszych tematów o sevrionie.
Chyba że popierasz bajkopisarza to nie zadawaj sobie trudu. Pewnie nie wiesz o trabivektrze i innych wynalazkach tego kolesia.
Najważniejsze jest to że on nas wszystkich (Ciebie też) publicznie obraża - tekst z opisu aukcji. Może akurat Ty jesteś profanatorem?
Dodam że jeszcze nikt publicznie ne powiedział że kupił coś on niego i to działało, jedyny znany przypadek to zakup traba 601, ale to niech właściciel się wypowie.
Pozdrawiam.

Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2005-11-27, 22:08   

Nie bede sie wypowiadał na temat zakupu 601 od tego goscia bo musial bym uzywac slow powszechnie uznawanych za wulgarne. Gosc to oszust i kretacz i jak nie wiesz i nie miales stycznosci z gosciem LIFE to sie nie wypowiadaj (moze zbyt to ostre ale tak wlasnie mysle). JaJer ma racje- poczytaj inne watki na temat tego goscia a zrozumiesz o co chodzi w tym wszystkim!!

Maciek
Gość
Wysłany: 2005-11-27, 23:55   

„zrzera was zazdrosc gdyz nie wiecie tak naprawde czy kolo mowi prawde czy nie”

Sugerowałbym zmianę słowa zazdrość na ciekawość, aby to zdanie miało jakikolwiek sens logiczny.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi