|
NIE SPRZEDAJE PROFANATOROM Z KLUBU CT!!! GG: 6701367 |
| Autor |
Wiadomość |
Tomasz Kowalczuk
Gość
|
Wysłany: 2005-11-21, 18:48
|
|
|
| szok jak to czytałem to myślałem że w innym świecie żyje. Szkoda że zdjęć nie zamieścił tych swoich wynalazków. WIELKI LOL i tyle. Wysłałem mu zapytanie ciekawe czy odpisze ;) |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2005-11-21, 22:02
|
|
|
zapewne częsciej bywa na tym forum niż ty,my :)
podnieca go to , że sie o nim mówi
proponuje olać go ciepłym moczem jak w poprzednim temacie :) |
|
|
|
 |
Tomasz Kowalczuk
Gość
|
Wysłany: 2005-11-21, 22:31
|
|
|
| no to mam opdowiedź za silnik 900 cm 4.500 zł. Może jednak ten silnik istnieje :P LOL |
|
|
|
 |
Tomasz Suchocki
Gość
|
Wysłany: 2005-11-22, 00:24
|
|
|
"Moja fantazja i chora wyobraznia odnosnie Trabanta nie zna granic."
ot tak sobie wyrwałem z kontekstu cytacik z jednego z ogłoszeń tego... (jakby sie nie nazwał)... zwracam szczególną uwagę na wyraz "chorą" czyż nie jest to autorski komentarz do calej postaci?
pozostawiam pod rozwagę...
aha i pozdrawiam wszystkich niewidzialnych przyjaciół tego... (k***a znów problem z nomenklaturą)
"z rozdwojeniem jaźni samotnemu raźniej" :D |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-11-24, 11:49
|
|
|
chcialem nadmienic tylko ze jakis dziwny osobnik majacy w opisie swojego gg lukasz napisal mi sms'a kturego wolalbym nie cytowac , jedynie moge strescic ze chodzilo o to " ze to dobrze ze mi ukradli bo nie bede niszczyl go "
ten ziomek pisal do mnie kiedys maila nawet. na spotkaniu nie chcial sie pojawic - widac w gebie mocny, a sam jezdzi tramwajem i pewnie ma niewiele ponad 10 latek. |
|
|
|
 |
QBA
Gość
|
Wysłany: 2005-11-24, 20:52
|
|
|
W temacie profanacji ten hipek bije wszystkich o głowę. Taki człowiek jest po prostu mądry inaczej. A największym jego problemem jest to, że uważa się za mądrego a nim nie jest.
Jego wszystkie przeróbki nie trzymają sie kupy i nie mają prawa się sprawdzić w praktyce, one są wimagowane.
Pozdrawiam gorąco wszystkich trabimaniaków i olejmy hipka ciepłym moczem z góry !!!
P.S. Niech Mixol bedzie z wami |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-11-24, 21:34
|
|
|
| a wg jego teorii profanacji , najwiekszym profanatorem jest ...on sam , 260km w trabie ...silnik od traktora , 600 pikap ... skrzydla w trabancie :) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2005-11-26, 19:45
|
|
|
Jeden palant, a tyle krzyku i po co wam to chłopaki? ja i tak nie zamienię furki na nic innego
Pozdrówka |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-11-27, 07:44
|
|
|
| Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE !!! |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-11-27, 12:49
|
|
|
| Chyba zdecydowane nie:P |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-11-27, 19:40
|
|
|
| hehe aukcje skasowane przez pracownikow allegro.... |
|
|
|
 |
Tomal
Gość
|
Wysłany: 2005-11-27, 20:03
|
|
|
Ludzie o co wam chodzi... zrzera was zazdrosc gdyz nie wiecie tak naprawde czy kolo mowi prawde czy nie, bo jesli tak to wyjdziecie wszyscy na idiotow...
Zostawcie ten temat w spokoju i nie dajcie sie propowokowac profanatorowi TRABANTOW |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2005-11-27, 21:12
|
|
|
TOMAL ??? kto ty jesteś???
Zajżyj do wcześniejszych tematów o sevrionie.
Chyba że popierasz bajkopisarza to nie zadawaj sobie trudu. Pewnie nie wiesz o trabivektrze i innych wynalazkach tego kolesia.
Najważniejsze jest to że on nas wszystkich (Ciebie też) publicznie obraża - tekst z opisu aukcji. Może akurat Ty jesteś profanatorem?
Dodam że jeszcze nikt publicznie ne powiedział że kupił coś on niego i to działało, jedyny znany przypadek to zakup traba 601, ale to niech właściciel się wypowie.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Michał & Ela
Gość
|
Wysłany: 2005-11-27, 22:08
|
|
|
| Nie bede sie wypowiadał na temat zakupu 601 od tego goscia bo musial bym uzywac slow powszechnie uznawanych za wulgarne. Gosc to oszust i kretacz i jak nie wiesz i nie miales stycznosci z gosciem LIFE to sie nie wypowiadaj (moze zbyt to ostre ale tak wlasnie mysle). JaJer ma racje- poczytaj inne watki na temat tego goscia a zrozumiesz o co chodzi w tym wszystkim!! |
|
|
|
 |
Maciek
Gość
|
Wysłany: 2005-11-27, 23:55
|
|
|
„zrzera was zazdrosc gdyz nie wiecie tak naprawde czy kolo mowi prawde czy nie”
Sugerowałbym zmianę słowa zazdrość na ciekawość, aby to zdanie miało jakikolwiek sens logiczny. |
|
|
|
 |
|
|