Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRABANT A SZPACHLA
Autor Wiadomość
Paweł Bross
Gość
Wysłany: 2006-07-29, 15:21   

zgadzam się z bRq
szpachla z włóknem i cieniutka warstwa wykończeniowej szpachli Pamiętajcie o Utwardzaczu i Nieprzeginajcie z Nim bo jak za mało to schnie wieki lub wcale a jak za dużo utwardzacza to trzaśniesz trzwiami lub zaliczysz dziure na drodze to Odpadnie :)
pozDDRawiam

macq
Gość
Wysłany: 2006-07-29, 16:01   

nom
jak szpachlowalem klape (co mi wyszlo do dupy ale mniejsza o to) to polozylem mate, pozniej szpachlowke z wloknem i pozniej wykanczajaca. Dalem pod spodem za malo utwardzacza i zaczelo to plywac po kilku deszczach ;0 musialem zdzierac. Na klape mi poszlo ~1kg szpachli, ale narazie nic nie peka heheheh

vader
Gość
Wysłany: 2006-07-30, 16:57   

ja mam zamiast śrubek wszystko znitowane, spiłowane łby nitów, podebrany duroplast szlifierką na to przyklejona mata szklana na żywicy, szpachla z włóknem i szpachla wykończeniowa. Nic mi nie pęka od półtora roku

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 19:02   

Tak sobie czytam ale i tak mam pytanie :) Niedlugo swojego traba bede malowac ale najpierw musze zaszpachlowac drzwi. Porobilo mi sie dosc duzo takich odpryskow jakby kamyczki nawalaly i sa one dosc glebokie tzn tyle ile ma warstwa farby (podklad i farba).Wystarczy tylko dobra szpachla??

macq
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 20:01   

ja jak mialem cos takiego to zdzieralem do duroplastu wiertarka z papierem i pozniej podklad. Tylko przejscia musza byc lagodne bo pozniej widac. ja w niektorych miejscach przesadzilem i widac :(

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 20:38   

Mhy no to juz nie wiem. Zobacze jak to bedzie :)

macq
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 08:54   

mathew zalezy ile tego jest. Bo u mnie byly kosmiczne tego ilosci. Gdybym to mial szpachlowac, toby mnie szlag trafil. Wiec wszystko zalezy od stanu lakieru

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi