Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
KASA i trabant
Autor Wiadomość
ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-07-20, 15:42   

Ja przestałem liczyć ile wydałem na trabanta po dwóch latach. A za kasę którą teraz w niego pakuję to pewno kupiłbym całkiem niezły wózek.

Nowa koszula: 80 PLN, kwiaty dla ukochanej: 50PLN, hobby: BEZCENNE :)

Paweł Bross
Gość
Wysłany: 2006-07-20, 19:32   

a ja Narazie mam Spokuj Tylko Lać i Jeżdzić Bo Wszysto chodzi Ładnie Równiutko jak W Schwajcarskim Zegarku
No fakt Za niedługo Novy Lakier więc Znów Koszty
ale Tego Się Nieliczy Nawet Niewarto hobby Jest Bezcenne

ivo
Gość
Wysłany: 2006-07-20, 20:06   

A czy to wazne ile sie wydaje na auto jak trzeba to sie kupuje
Popatrzcie na Siebie czy chleba sobie tez odmawiacie.
poprostu sa pewne rzeczy ktore trzeba wymienic to trzeba i juz nie ma co liczyc kasy. Pewnym jest to iz dobrze by bylo aby ta kasa jak najmniej wychodzila z kieszeni, ale to cos za cos

Paweł Bross
Gość
Wysłany: 2006-07-23, 00:35   

ja Nieżałuję Kasy którą Wydałem na Pomarańczę Było cza wydać i się Zarobiło poszło się do sklepu Kopiło co było cza wymieniło i jest gut.

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-07-25, 18:57   

ale żeby robić tajemnicę z ceny za którą się kupiło trabanta? Bez sensu

Paweł Bross
Gość
Wysłany: 2006-07-25, 20:15   

Kuzyn no wiem no ale co my możemy ??
Kolega niechce nam powiedziać i jak się zaprze to jak (niezrozumieć źle) osioł i niepowie.

macq
Gość
Wysłany: 2006-07-25, 20:52   

a gruszka mu w wydech ; )))))

robak
Gość
Wysłany: 2006-07-26, 03:23   

a ja sobie sprzeglo naprawilem, a jutro naprawie chlodnice ;p

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-08-28, 19:10   

Z mechanicznych rzeczy nawet nie liczyłem :) ale kilka tysiecy pewnie , ale jak narazie to mam audio za ok.2 tys. i jeszcze troche pójdzie na granie .
Ale jak sie chce jeździc to trzeba wkladac ,dbać itd... nic samo nie bedzie jeździło :))

warcab
Gość
Wysłany: 2006-08-28, 20:10   

ja traba kupilem za 900 a gosc chcail za 1200 na[palilem sie bo przepalcilem cala podloga jest w nim do wymiany
natomsiat za drugiego dalem 50 zeta:) i jest w super stanie jak fabryka parewei zero rdzy a w tego wpakowalem jzu ok. 1tys a mam go od maja ale to nei naparwy tylko na przerabainei go:) czuje ze bedzie boski, chcailbym sie zmiescic z kasa do 5tys(planowane jest ok3tys+niespodziewane dodatki:)
jednym slwoem wszytsko co mam laduje w trabaale zadluzony ejscze poki co nei jestesm:P

Dzikus
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 01:18   

w moją kochankę czy jak znajomi ochrzcili "białą strzałę" włożyłem już mase kasy, koszt zakupu to był 1500pln a w remont włożyłem tak pi razy drzwi 6-7 tysięcy, zajeło to niecałe 3 lata, mase czasu, niejednokrotnie nieprzespane noce, i częste rzucanie mięsem na lewo i prawo kiedy czegoś nie dawało się zrobić, ale się w końcu udało! :)
a teraz jestem dumny z tego samochodu bo prawie wszystko zrobiłem w nim sam! :)
ale to mało najwspanialsze sa te chwile kiedy ludzie mi mówią o jaki ładny i jak zadbany trabant, a jak odpale to się zachwycają jak ładnie cicho i równo pracuje i jak ochoczo jeździ! :)
i to jest najpiękniejsze! w trakcie prac wydawać się to mogło bez sensu i głupotą tyle kasy pakować, ale ja się uparłem i teraz widać efekt! i tego mi trzeba zadowolonia z masy pracy jaką włożyłem w tą brykę i to własnie mam :)

a skoro remont się zakończył to teraz planuje przerabiać, tutaj to dopiero pójdzie kasy ;]

Piotr Stańczewski
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 07:56   

dzikus: kiedy kupilem trabka podjechalem do znajomego pokazac mu co to nie wymyslilem, ogolnie byl pozytywnie nastawiony, chcial sie przejechac itp itd...
Ale juz w momencie kiedy go rozmontowalem na czesci i zaczalem powoli kase pakowac w niego... zaczal sie wypytywac.. po co mi cos takiego... i dlaczego tyle kasy laduje...
Na nic sie zdaly tlumaczenia ze chce zrobic z niego samochod do codzienne eksploatacj ktorego bede pewny.. (chodzi o wersje z silnikiem polo)... Nie potrafil zrozumiec ze chce czyms tkaim jezdzic na codzien... ciagle mnie przekonywal ze za ta kase moge kupiccos innego... (choc w zasadzie nawet jakbym nie kupil traba, to i tak w tych pieniadzach nie za bardzo jest co kupic sensownego...)...
Ze strony takich znajomych nie ma co liczyc na slowa uznania... choc moze i mozna liczyc... ale nadal beda sie dziwic... dlaczego karton... skoro ma sluzyc do codziennej pracy... do odwiedzania klientow itp itd...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi