|
jeki łozyska pompy wody |
| Autor |
Wiadomość |
blues
Gość
|
Wysłany: 2006-07-17, 11:28
|
|
|
| mam pytanko jeczy mi pompa wody nowa po wymianie paska pompa jeczy tylko na srednich obrotach na wolnych jej nie slychac prawdopodobnie pasek za mocno naciagniety. nie wiem czy poluznic pasek czy poczekac az sie wyciagnie pasek i przestanie jeczec dzieki za pomoc |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-07-17, 12:04
|
|
|
| często lubi jęczeć jak się coś tam ruszy. Pasek jeśli naciągnięty prawidłowo - nie ruszaj. Jęki ustaną z czasem. |
|
|
|
 |
Daniel "Muffi
Gość
|
Wysłany: 2006-07-18, 11:09
|
|
|
| kto Ci wymienial ten pasek? |
|
|
|
 |
batman
Gość
|
Wysłany: 2006-07-18, 20:20
|
|
|
| miałe to samo po wymianie pompy i paska poluzowałem i jest git , niemasz co liczyć że pasek sie rozciągnie trzeba ustawić naciąg może pomoże chyba że jusz troszke pojezdziłeś to pompa dostała w kość i może jej jusz nic nie pomuc |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 21:54
|
|
|
No wiec jak pompa jest znanej i lubianej firmy STATIM to o kant dupy mozna ja rozbic, bo jeczy jak zarzynana swinia. Jak popuscisz pasek to moze byc lepiej, ale to jeszcze nie to. Bedzie jeczec i tyle. Chyba, ze stac Cie na markowa jak np. Bugatti , czy SKF (50% droższe).
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-07-25, 20:23
|
|
|
Chyba, ze stac Cie na markowa jak np. Bugatti , czy SKF (50% droższe).
Stać nie stać :) 2 piwa mniej wypić i już stać. Pozatym zerknij na ceny w motirexie. Jest do wyboru chyba z 6 producentów pomp i rozrzut cenowy 10zł. Najdroższa 100 zł :) |
|
|
|
 |
|
|