Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabant 1967
Autor Wiadomość
marcin k
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 19:05   

Witam koleżanki koledzy na samym początku chciałem się pochwalić moim nowym nabytkiem:cudem, perełką od pierwszego właściciela z autentycznym rzeczywistym przebiegiem 42 tyś, garażowany nigdy w zimie nie jeżdżony.Ale dosyć tej radości, dostałem masę różnych częsci do tego trabanta i wśród nich znalazłem oryginalne zapakowane czerwone klosze tylnych lamp. Mam pytanie, czy ktoś może orientuje się w jakich latach montowano oryginalnie te klosze, oraz pilnie poszukuję czujnika stopu tylko z kabelkami przykręcanymi.pozdrawiam marcin
nowy trabant
http://www.icpnet.pl/~anetamarcin/trabant_1967_1>nowy trabant1

marcin k
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 19:09   

nowy trabant

marcin k
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 19:15   

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 19:22   

mniam:) mialem dzwonic tuz po zobaczeniu aukcji i...gosciu wycofal oferte...:) pochwal sie za ile kupiles

marcin k
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 19:29   

bardzo przystepna cena naprawde rarytas opłacało ie to całe przedsięwzięcie
moze teraz zadziała

marcin k
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 19:32   

jeszcze coś

macq
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 19:44   

o kur...de :0 ZAZDROSZCZE!!

marcin k
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 20:00   

dzieki poprostu udało mnie sie ,przegladałem allegro i poprostu zobaczyłem ze wystawiono coś nowego i po kilku minutach zadzwoniłem i ...kupiłem byłem poprostu pierwszy własciciel wycofał aukcje a ja pofatygowałem sie po to CUDO do wawy było warto!! cudna jest maszyna zero rdzy zadbany jest niesamowicie właściciel ma 80siatke ale dbał na tyle ile miał sił nigdy zimą nie wyjechał !!
Przywiozłem go do poznania i po około godzince już chodził , a dodam że 14 lat nie jeździł!!
trabi

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 21:30   

fak...
nie byles pierwszy ale pewnie dales wiecej niz ja i rozmawiales z wlascicielem z nie posrednikiem....
pojade tam i udusze osobiscie panią zacną posrednik jezeli sie okaze ze nie dales wiecej
a tak sobie ostrzylem ząbki na tego dziadka
mam takiego samego ale do renowacji, a temu wystarczy polerka
jakbys mogl mi na priva wyznac ile dales to bede bardzo wdzieczny
ide plakac w poduszke
pozdrawiam

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 21:55   

mniam:) gratuluje i prosze nie zmarnuj go:) mój nr 1 jaki kiedykolwiek widziałem w PL

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-07-02, 22:55   

ech mialem po niego z Prorokiem jechac. Mnie tez sie lezka w oku zakrecila.
Pozstaw go w jakims ladnym garazyku i nie mecz w codziennej eksploatacji tylko w piekny sloneczny dzien czasem sie przejedz, a na zloty na lawecie przywoz bo to cudo jest p prostu. Zal ze nie znalazl sie w Łodzi :-(

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-07-03, 00:15   

a tak na spokojnie
ten rocznik kryje w swoich trzewiach wiele archaicznych ciekawostek niewystępujących w pozniejszych modelach...
popatrz sobie marcinie k na hamulce, rozrusznik, kształt mocowania sanek do jaskolki nie wspominając juz o ksztalcie licznika :)
trafiles niebywalą okazję i pokazując sie na forum zwrociles na siebie oczy wielu maniakow.. czy wytrzymasz presję??
mala sugestia:
zostaw pieska i wazonik
pozdrawiam

Paweł Bross
Gość
Wysłany: 2006-07-03, 06:33   

Qrcze Poprostu Cideńko
PozDDRawiam

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-07-03, 09:40   

Zazdrość:D przemawia przeze mnie, zazdrość. Jest naprawde piękny, taki egzemlarz zasługuje na pieszczenie i jeszcze raz pieszczenie. Życzę radości z posiadania i nie zniszcz go:)

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-07-03, 09:52   

no to Poznań się wzbogacił o kolejne CUDO.... pogratulować i pozazdrościć pozostaje ;-)
ciągle wspominam 100% oryginała Dwóch Piotrów którym w kwietniu zajechali na spota.

pozDDR

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi