Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
NIE SPRZEDAJE PROFANATOROM Z KLUBU CT!!! GG: 6701367
Autor Wiadomość
Qbs
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 14:52   

A co powiecie na fakt ze ten zajebisty wypasiony w kosmos silnik ktory oferuje w swojej aukcji ma standardowe chlodzenie nedznym wiatraczkiem. Na bank mu to pojezdzi 15 tys buahahahaha

qba_601
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 16:01   

hle hle i mi sie widze oberwalo po drodze :)

chcialem nadmienic tylko ze jakis dziwny osobnik majacy w opisie swojego gg lukasz napisal mi sms'a kturego wolalbym nie cytowac , jedynie moge strescic ze chodzilo o to " ze to dobrze ze mi ukradli bo nie bede niszczyl go "

pozdrawiam

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 16:10   

moim zdaniem typ jest śmieszny 601 na wtrysku to ciekawe

To akurat jest możliwe. W Niemczech jeździ warb, z układem wtryskowym zaadaptowanym od VW.

Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 16:39   

Ta... tesz dostalem smsa z GG podpisanego LUKASZ. Cytowac nie bede bo było bardzo niekulturalne ale bylo cos o "profanowaniu Trabantów"...
Gość jest popieprzony jak ruski czołg w Iraku i należy go po prostu olac.
Szkoda ze typek nie ma odwagi przyjechac, umowic sie na spotkanie i powioedziec co mu na watrobie lezy... Takie widać wojsko mamy- honorowe i odważne...

picek
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 17:16   

Dajcie link do tej aukcji. Też chcę zobaczyć to cacko.

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 17:22   

Moja fantazja i chora wyobraznia odnosnie Trabanta nie zna granic.
hehehe gość sie sam tak zakrecił ze az sobie sam pojechał.....

link
link2

skrzynia link

Przepraszam za styl pisowni, mam klopoty z komputerem poza tym wszystko w porzadku...;)

Alan
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 20:08   

...pierdoły... :-D

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 21:06   

.... "gość" pojawił się na zlocie mikołajkowym w 2003r, wtedy niebardzo rozpoznawał przód od tyłu trabanta. Następnie widziałem go przez chwilę w Bełchatowie w maju 2004r. Jest to jednostka niereformowalna! Pojemniść jego muzgu nie przekracza pojemności silnika 2T przed pierwszym szlifem (mowa o silniku trabanta).
Pozdrawiam

picia353
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 21:22   

hehehehe kur.... niech zgadne wszystkie aukcje zakoncza sie przed czasem???
"Wszystkie przerobki wykonalem w swoim wlasnym warsztacie" przy pomocy kowadla mlotka, oraz nici dentystycznej...
ten komp do sterowania wtryskiem jest ciekawy... takie oprogramowanie moze pociagnac tylko wielki komp o dòzym potencjale obliczeniowym... wyglada mi nato ze to moze byc tylko ATARI 82' hmmm Tylko gdzie on umiescil magnetofon do wgrywania programòw??????

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 21:26   

Szkoda ze typek nie ma odwagi przyjechac, umowic sie na spotkanie i powioedziec co mu na watrobie lezy...

Dajcie chlopakowi spokoj - walczy "o nasza i wasza" ;)))
no a w Iraku jest goraco!

Mam pomysl!
Moze zrobimy pielgrzymke do Przasnysza??
Juz jest paru chetnych ;))))

vader
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 21:28   

mnie najbardzie intryguje zdjecie skrzyni biegow... nie widze lapy od sprzegla i miejsc na sruby zeby to z silnikiem skrecic

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 21:38   

Vader - nie widzisz łapy i miejsc na śruby bo to jest typowa skrzynia od motolotni, a jak wiadomo w powietrzu sprzegła się w takich zestawach napędowych nie stosuje. ;) Jak też skrzyni nie mocuje sie do silnika ze względów bezpieczeństwa. Podczas swobodnego opadania takie mocowanie wpływałoby na trajektorię lotu i w zalezności od rodzaju skrzydła stosuje sie złącze elastyczne (na gumkę)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-11-20, 21:44   

a ja tam chcial bym tylko przekazać temu panu WGF w pupę i tyle :)

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-11-21, 11:50   

to zdjęcei turbinu juz widziałem jęsli dobrze pamiętam to turbo kit do Hondy VTi 1.6 gdzie ja to widziałem chyba na ebay!! hahaha , niezły jest ten chłopek , naprawde traci kase na takie pierdoły!!

miedelnica
Gość
Wysłany: 2005-11-21, 12:08   

vader - kolejne sprostowanie, trabanty 800 RS lecialy dokladnie 180km/h na piatym biegu. ludzie,jak chcecie sie nabijac z kogos to chociaz sami badzcie wporzo i sprawdzcie fakty. chociaz sam dodaje cegielke do postu - SZKODA GADKI O TAKIM KOLESIU ---> JARZABEK

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi