Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Poduszka pod silnikiem???
Autor Wiadomość
Kołodziej
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 17:34   

witam mam taki problem ostatnio moj silnik zaczal sie przechylac w przod i tyl jak sie nim jezdzi . Kolega zasugerowal ze mam do wymiany poduszki pod silnikem , i mam takie pytanko ile jest wogole poduszek ??? i czy da sie zamontowac nowe poduszki bez wyjmowania silnika?????pozdro>

Marcin & Marta
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 17:37   

Pod silnikiem jest jedna poduszka i dwie pod skrzynią biegów.Da się wymienić bez wyciągania.

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 17:57   

No tylko dwie sa takie same a jedna sie rozni. Takie same sa te blizej pasa przedniego, maja dwa otwory na sroby u nasady i jeden bolec do nakretki. Ta trzecia poduszka znajduje sie za skrzynia biegow i przykrecona jest do takiego mocowania, jest symetryczna, czyli ma jeden bolec na dole i jeden na gorze.

Kołodziej
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 18:10   

znalazlem poduszki na motirexie i sa dwa rodzaje jedna nazywa sie ,,Poduszka silnika,, a druga ``Poduszka silnika - owal``i niewiem ktor mam wziaść? A czy mogłby mi ktos opisac jak wymienic poduszki bez wyjmowania silnika???pzdr

Rafał Kośka/Wydra
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 19:18   

Jak się buja w płąszczyźnie przód-tyl to winowajcą jest poduszka, któa się znajduje za skrzynią ( ta wcześniej wspomniana symetryczna). Poszukaj jeszcze na allegro, były tam kiedyś nówki (sam kupiłem).

macq
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 19:23   

Ja mam owalna. Prawde mowiac nie wiem czym sie roznia poza ksztaltem... w kazdym razie podejda obie

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 20:17   

owalne sa starszego typu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi