Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
OPONY ZIMOWE CZY LETNIE
Autor Wiadomość
bumar1
Gość
Wysłany: 2006-04-21, 16:59   

Witam. Mam kolejny problem z podjęciem decyzji. Mogę otrzymać gratis nowe opony do mojego Trabanta. Jest jednak problem: mogę dostać 4 Dębice ZIMOWE lub tylko 2 Dębice letnie.( muszę wtedy dokupić jeszcze dwie letnie )Cały czas jest mowa o oponach nowych. Prosze o poradę fachowców z doświadczeniem.Nadmieniam, że jeżdżę zarówno w zimę jak i w lato bardzo mało tzn. ok. 1500 km rocznie.

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-04-21, 18:36   

mnie osobiscie sie wydaje ze to zalezy od tego w jakim stanie sa twoje obecne opony jezeli masz lepsze zimowe od letnich to bierz chociaz te dwie letnie a jak masz letnie lepsze od zimowych to bierz zimowe

macq
Gość
Wysłany: 2006-04-21, 18:39   

w lecie na zimowych tez sie da heheh :P Jesli to sa debice frigo z tym kwadratowym bieznikiem to na nich sie w lecie nie da jezdzic:P Generalnie: wez zimowe. Takie stoja ok 120 zety sztuka (w sezonie), wiec zawsze mozesz odsprzedac i kupic letnie : }

Hania & Arthas
Gość
Wysłany: 2006-04-21, 22:20   

Ja odkąd pamietam zawsze na zimę miałem zimowe a na lato letnie. Swego czasu za późno wimieniłem zimówki na letnie i po jednym sezonie musiałem zmienić na nówki z tego względu że przy wysokich temperaturach zimówki po prostu wytarły się do łysa (dębiza frigo). Takrze serio plecam na lato letnie na zimę zimówki. Na 2 sezony wystarczaą i koszta niżesze. Zawsze 2 letnie troszkę zużyte idzie na następny sezon przerzucić na tył a na napędowe koła dać nówki.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi