Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
tuning przeruby i inne takie wydumy.
Autor Wiadomość
mefisto666
Gość
Wysłany: 2006-04-05, 09:58   

ostatnio zauwazyłem ze duzo ludzi porywa sie z siekiera na słonce a mianowicje chodzi mi o tuning wioskowy itp .te samochody to są przeszkody na drogach i ja osobiscie jestem za zabieraniem im nawet dowodów rejestracyjnych.jade wczoraj a tu jedzie golf2 umpa oczywiscie ale cos w nim mi nie pasuje patrze a tu zderzaki w wszystko jest zrobione ze zwykłej blachy i przykręcone wketami tam mu to wszystko majtało sie jak majtki na wietrze a jak to by mu odpadło.
nastepna sprawa co do przerabiania trabanta np np cabrio lub picupa.to przeciez nie ma ramy i trz\eba to wzmocnic a nie tylko dach sciąc i po bulu i niby gotowe te autko sie kiedys złozy i spowoduje nawet wypadek.
moje propozycja jest taka zeby udostepnic swoje materiały spostrzezenia odnosnie przerobienia traba na takie wydumki moze kogos uchronimy od rozwalenia trabanta.

Eagle
Gość
Wysłany: 2006-04-06, 18:54   

u mnie w miescie goscie w lecie jezdza trabim z wyjetym dachem... biorac pod uwage ze to on zapewnia sztywnosc nadwozia w duzej mierze to niezbyt madre bez zadnych wzmocnien...

mefisto666
Gość
Wysłany: 2006-04-07, 14:12   

ehh przeszkody na drogach i wez jezdzij dobrze dobrym samochodem jak ktos taka wyduma wyskoczy na droge sobie zrobi krzywde i tobie.
wie ktos moze jak trzeba wzmocnic podłoge np do cabrio lub picupa??

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-04-07, 17:10   

pewnie najlepiej zamiast progow to szyny kolejowe tak sie wzmacnia malucha przynajmniej nie wiem jak trabi bo jest troche dluzszy moze jakies przestrzaly i odpowiednia konstrukcaja rurek

macq
Gość
Wysłany: 2006-04-07, 20:39   

szyny kolejowe? heheheheh myslalem na poczatku ze tak o strzeliles. Ale tak robia? szydera :) wzmocnienia traba to przede wszystkim dobra klatka z rurek

mefisto666
Gość
Wysłany: 2006-04-07, 22:02   

no klatka to tez sposób ale ona zabiespiecza srodek auta przed wypadkiem a ja bym wolał naprzykład to wszystko ukryc

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2006-04-07, 23:06   

gdzies kiedys widzialem takie wzmocnienia.. hmm.. tylko gdzie.. to byly jakies wzmocnienia wspawane w bude pod duroplasty.. takze nic niebylo widac.. jak znajde to pokaze, moze chlopaki z german style beda to mieli, bo chyba tam to widzialem

mefisto666
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 08:54   

no to zobacz bo mnie to cie kawi a nie ukrywam ze miał bym ochote przerobic traba na pickupa ale naipierw musze wiedziec o tym wzmacnianiu wszystko a potem do roboty:)

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 12:19   

nalazlem (i tak jak mowilem na GS :D) ;] o tym mowilem:
LINK 1
LINK 2
LINK 3
LINK 4
co sadzicie o czym takim? ;>

hehe ja tez bede robil (chociaz to zalezy od kosztow :?) pick-up'a... ale widze, ze moj pomysl staje sie coraz mniej oryginalny :P

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 13:22   

tak to prawda sa maluchy ktore zamiast progow maja szyny kolejowe moje pierwsze maluchy takie mialy tzn mojej matuli bo progi zjadla rudo to wspawali i bylo po klopocie a to zeby zrzezarlo o by muusialo aladnych pare lat lezec w wodzie hehe

Yankes
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 13:28   

Ciekawe ile ważył taki kaszlak?? :|

mefisto666
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 14:53   

kazdy pickup bedzie inaczej wyglądał ja np mam w planach go jeszcze przedłuzyc sama bude i wstawic 4 swiatła z przodu i inne takie tam kase juz mam bo teraz mieszkam w niemczech wiec bede działał tylko musze dobrze sie przygotowac technicznie zeby nie zniszczyc auta itp a co do klatki to trzeba miec ja z homolokacja itp

macq
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 15:49   

nikita rozumiem ze to nie byla szyna kolejowa tylko dwuteownik? bo do tak lichej blachy to ciezko szyne przyspawac;o

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 21:10   

to nie bylo do blachy spawane tylko to przestrzalow nie wiem dokladnie co to bylo bo bylem maly a teraz nie pamietam mowili szyna a bylo potezne naprawde :D:D

macq
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 07:12   

Taki malczan by dostal 5 gwiazdek w tescie NCAP hehe:D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi