Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
!Ważne! Potrzebna pomoc! Kraków!
Autor Wiadomość
Qbs
Gość
Wysłany: 2005-11-08, 21:49   

Mama wazna sprawe. Otóż okazyjnie trafila mi sie kompletna nowa karoseria, ktora przelezala w ukryciu w Krakowie razem z duroplastami i szybami, zakonserwowana, bez sladu rudej :-D Mam tylko problem wielki, jak to przywiezc z Krakowa do Łodzi po najmniejszych kosztach. PYTANIE: Czy ktos z trabanciarzy dysponuje autem na gaz, hakiem i laweta??? Plan mam taki ze przyjechalbym do Krakowa pociagiem a ktos by mnie z buda przywiozl do Łodzi i pojechal do spowrotem. Ja oczywiscie zwrocilbym koszt gazu. Tylko czy taki ktos jest. Ewentualnie ktos z Łodzi i to nawet bylo by lepsze, gdyby mial taka mozliwosc. Albo nie wiem poddajcie jakis pomysl co mam zrobic. Mam na to mieisac czasu. Potem buda trafi na zlom :-( POmozcie trabanciarzowi, jak to macie w zwyczaju :-)

Pozdrawiam serdecznie i czekam na pomysly i oferty =]

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-11-09, 19:13   

Mam auto na gaz, ale brak haka i przyczepy :-( a te graty do Nexii pewnie nie wejdą wszystkie...

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-11-10, 00:02   

Pawelku ale to jest buda w calosci, cala kompletna karoseria zespawana w Zwickau razem z duroplastami przyczepionymi fabrycznie i polozonym lakierem oryginalnym razem z szybami. Wiec potrzebuje to w calosci przewiezc :-/ Najlepiej bylo by to zapakowac w duzy dostawczy samochod typu merc sprinter, bo z przyczepami to kombinacje i problemy sa. Ma ktos jakis pomysl? Znajomosci. Jezdzi duzym samochodem trasa Łódź - Kraków albo jakos tak? Hilfe!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi