|
mój pierwszy trampek :) doradzcie |
| Autor |
Wiadomość |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-11-09, 07:39
|
|
|
| No ten pomaranczowy jest ładny :) Widziałem go raz. Myśle że za taką cene sie opłaca |
|
|
|
 |
Michał & Ela
Gość
|
Wysłany: 2005-11-09, 08:32
|
|
|
| Ale z tego co Aleksander mowil- szuka on raczej kombi.. Taka moja rada- jak chcesz kombi- to go poszukaj. Nie kupuj na sile sedana bo za kilka dni trafisz na ladne polo-kombi:) Wiem cos o tym... Mialem tak z 601. Chcialem kombi, kupilem sedana a tydzien pozniej na alleggro stal piekny kombiaczek:):) To kombi bordowe z alleggro- wydaje sie ok... ale jak pisalem wczesniej na zdjeciach wszystkie wydaja sie ok:):) |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2005-11-09, 11:59
|
|
|
| No na zdjęciu ten bordowy jest zajebisty, jedź oglądaj! |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-11-09, 19:01
|
|
|
Teraz to jest raj dla kupujących - te pół roku temu to była nyndza i bryndza, jakoś od wakacji się ruszyło... w styczniu były może ze 4 sensowne ogloszenia, a teraz polówki poniżej 2000 do kupienia, 601-ki nie mogą się sprzedać za 5 stówek! W sumie cieszę się, że kupiłem Tadzia, ale teraz byłoby i szybciej i taniej i większy wybór |
|
|
|
 |
Aleksander
Gość
|
Wysłany: 2005-11-13, 22:31
|
|
|
KUPIŁEM TRABANTA! :D:D
Mój trabi, herr Otto dziś do mnie zqwitał, przejechał dzielnie około 150km i teraz jest tylko mój :D:D muahahaha niech no poczeka, aż się za niego wezmę, jak każdy trab, ma trochę to poprawek,drobnych napraw, ale już teraz to spróbuję żadnego zlotu nie opuścić :) |
|
|
|
 |
PJ4cK
Gość
|
Wysłany: 2005-11-13, 22:33
|
|
|
| I w ten oto cudowny sposób Poznań wzbogacił się o dwa Trabanty :D. Jest ktoś jeszcze na forum z Poznania? Bo Trabanty pewnie chętnie się bliżej poznają. PozDDRo dla herr Otto i wszystkich Trabanciarzy! |
|
|
|
 |
|
|