Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
co to jest?? i jak wyglada??
Autor Wiadomość
myha
Gość
Wysłany: 2006-03-10, 16:41   

Witam, ostatnio urwal mi sie element laczocy dzwignie wychodzace ze skrzyni biegow z dzwignia prowadzaca do lewarka, zczepilem je na drut ale czasem potrafia sie wypiac i kurde musze sie bawic w trasie :], jak nazywasie owa czasc i czy mozna to gidzes dokupic, mowa o trabancie 1.1:]

QBA
Gość
Wysłany: 2006-03-17, 21:06   

Witam chodzi o taki drut z dwoma plastikami na końcach z otworem w srodku. Jesli tak to jest cięgno na przegubach plastikowych pospolicie nazywanych jabłuszkami

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-03-21, 19:52   

te prowadnice od lewarka do skrzyni się "WODZIKI" nazywają

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-03-21, 21:27   

RYSUNEK POGLADOWY
:-)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-03-21, 21:49   

Grzesiu, a nie masz wiecej tych rysuneczków w wersjii elektronicznej? Ja bym bardzo chętnie przyjął, bo właśnie rozbieram swoją polóweczkę i przydały by się bardzo :-)

Marek Wolak
Gość
Wysłany: 2006-03-21, 22:01   

heh:) Koledzy fachowo nazywa się to :cięgno zmiany biegów" Można to dostać w każdym większym sklepie motoryzacyjnym :)

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-03-22, 18:44   

Do Trabanta?? Tunele też mają?? Dawaj adresy!

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-03-22, 19:11   

Koledzy fachowo nazywa się to :cięgno zmiany biegów

Tak tez jest napisane pare wypowiedzi wczesniej...

Można to dostać w każdym większym sklepie motoryzacyjnym :)

Zycze powodzenia!

myha
Gość
Wysłany: 2006-03-22, 20:46   

dzieki wszystkim za posty, to co u mnie sie rozpadlo to to jka wy to nazywacie plastikowe przeguby zwane jabluszkami, mozna to dostac w motirexie?? jak tak to pod jaka nazwa, bo u mnie w Lublinie w sklepie "trabantowskim" powiedzilei ze tego nie dostane i trzeba dorabiac, narazie sprzegnolem toto drutem i tak jezdze, pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :]

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-03-22, 20:56   

Weź no to chłopie wymontuj i zanieś do slepu i pan juz bedzie wiedział o co Ci chodzi.

Marcin & Marta
Gość
Wysłany: 2006-03-22, 22:29   

U mojego ojca w VW Polo 1.7 SDI to to właśnie się rozsypało miesiąc temu i w sklepie za nowe chcieli prawie 200 zł i kazali czekać bo na miejscu nie było.A awaria polegała na tym,że wypadało jedno plastikowe jabłuszko bo się rozszerzyło.No to założyłem to jabłuszko na miejsce, podgrzałem zapalniczką,pozaginałem naokoło na ciepło i teraz wyjąć tego nie można.A element ten wyglądał prawie identycznie jak w Trabancie 1.1.
Pozddro!

Nikita
Gość
Wysłany: 2006-03-23, 16:10   

bo jakby nie spojrzec w trabich 1.1 masz podzespoly z VW polo wiec nie mow jak cos ze do trabanta tyko do polowki to szybciej ci da to co trzeba :D

myha
Gość
Wysłany: 2006-03-23, 16:30   

hehehe wez no wymontuj ciekawe co :]
] wlanie nic tam niebylo bo sie rozpadlo calkiem sruba tylko zostala inaczej bym nie pytal jak to wyglada :] pozdrawiam dzieki za odpowiedzi, dorobi mi to znajomy na tokarce, pozdro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi