|
[OT] Jak się zapatrujecie na tę stronkę??? |
| Autor |
Wiadomość |
Firestarter
Gość
|
|
|
|
 |
guma_
Gość
|
Wysłany: 2004-06-04, 23:19
|
|
|
| Ni wlasnie nie wiem to jest ciag dalszy WT czy ktos ich przejal ?? Na strone w dziel dobre fajny Trabi jest :) Strone zlookalem juz jakis czas temu ale ten dawny WT juz chyba nie istnieje czyzby plagiat ?? |
|
|
|
 |
trabi23
Gość
|
Wysłany: 2004-06-05, 08:27
|
|
|
| stary WT tez byl pod tym adresikiem ale za to kiomentarze ludzie dawali cyrk typu adam malysz na vipera:D |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2004-06-05, 21:27
|
|
|
| dupa nie strona. |
|
|
|
 |
guma_
Gość
|
Wysłany: 2004-06-05, 23:28
|
|
|
| taa zpachleksy kasparovy i inne byly, komentarze to bez komentarza lepiej ale ogolnie czasem pokazywali cos "fajnego" :) tej nowej stronki nie odwiedzam, na starej bylem dosc czestym gosciem :) zabil mnie kurczak w jednej ze skod na tej stronie |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
|
|
|
 |
Robert Piątek
Gość
|
Wysłany: 2004-06-08, 22:20
|
|
|
| a to cus zolte na tej podrabianej stronce to skad, klubowicz czy rozkapryszone dziesko bogackich rodzicow? |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2004-06-08, 22:43
|
|
|
| czy to istotne czy rozkapryszone dziesko bogackich rodzicow? wazne ze ma naprawde fajnego Traba a skad mial na niego pieniadze to jego sprawa. |
|
|
|
 |
guma_
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 19:18
|
|
|
| Trabi jest ze szczecina i tylko tyle wiem :( Bardzo ladnie wyglada i nie musi to byc synek bogatych tatusio tylko np chlopak z pasja co pol mieszkania wyprzedal :) DDR |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 21:22
|
|
|
| skad kolwiek by nie mial kasy to sie oplacilo. Jeszcze go w szczecinie nie spotkalem. a szkoda bo byloby na co popatrzec :) |
|
|
|
 |
|
|