Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Rozrusznik Kreci a nie Odpala ...
Autor Wiadomość
res)Makiawel
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 19:05   

Czesc Kupilem nie dawno Traba od dziadka z wioski jakiejs jezdzilem nim dopuki oc sie nie skonczylo od tamtego czasu stoi minelo 3 tyg palil na dotyk i wszystko bylo git...

Po 3 tyg czyli dzis po oplaceniu oc i zalatwieniu all spraw rozumiecie kasa i kombinowanie zeby jak najmniej zaplacic...

Dzis wlozylem aku po ladowaniu do traba wsiadam krece rozrusznikiem i nic tylko czasem cos na chwile zalapie. Paliwa mam pod korek.Mysle ze to swiece lub wilgoc na kablach ale nie wiem nie znam sie to moj pierwszy samochodzik co mam zrobic? Kupic swiece i kable ? Dzis nie mialem jak wykrecic swiec jestem w kropce a mialem jechac jutro do szkoly ;( help... (rozrusznik krecil jak szalony dopuki nie zajezdzilem aku)

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 19:26   

witam swiezo upieczonego trabanciarza. po pierwsze to kopalnia wiedzy jest opcja szukaj, lepiej jej uzywac, niejeden nadgorliwy moze cie zj.. za pisanie bez szukania;), po dgrugie wygodniej jest pozniej szukac gdyinformacje są w jednym temacie a nie w dwudziestu. to tyle tytulem powitania;)co do twojego auta - wymiana swiec nie zaszkodzi, ostroznie tez z kreceniem za dlugo rozrusznikiem - umrzec moze i wtedy klops, pare pln w plecy

res)Makiawel
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 19:39   

tak prubowalem szukac ale nic podobnego nie znalazlem ... sorra za ten temat ale poprostu nie wiem co jest ...

macq
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 19:42   

Kable wymien, swiece wymien. W nowym aucie zawsze sie tak robi. A jak dziadek, to juz napewno swiece sa "super nowe"...

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 19:49   

Najpierw powiedz co to za trabant bo dwutakt rozni sie sporo mechanicznie od polówki. jesli to 601 to przeczysc porzadnie gaznik, skoro mowisz ze Ci na chwile zalapuje. A swiece to wymien koniecznie, bo na 100% sa juz dawno zalane. A moze jeszcze kranika zapomniales odkrecic?

res)Makiawel
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 20:18   

Moj Trabi to Jednostka 1.1 ;) tak jutro wypadam po swiece ... i zobacZe czy bedzie chodzil :)

picia353
Gość
Wysłany: 2006-02-21, 00:52   

to palec i kopułke wymień tez a kable tez by sie nowe przydały :)
Te zeczy zawsze sie wymienia jak autko zakupione...przynajmniej wiesz co masz :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi