|
Silnik malucha w trabancie |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2006-02-09, 19:33
|
|
|
WItam jak byłem na zlocie w Krakowie a własciwie jechalem juz do domu,to miałem przyjemność jechac za red bullem:-)własnie silniczek z malucha.Ja jechałem trapolo z gazem i nie mogłem sobie z nim poradzić tak zapierdzialał ,nie ścigałem sie z nim poprostu chciałem zobaczyć czy sie utrzymam za nim ,i powiem wam ,że musiałem troszke polówke przypiłować.To autko chodzi na bank lepiej niz trabi z silnikiem 2t.miał super przyśpieszenie -ten trab126.P.S mam tą kryze do połączenia silnika 126 ze skrzynia traba,,,pozdrawiam
aha tylko ze 2t ma zajefajna specyficzną prace silnika i ten zapach:-) |
|
|
|
 |
Sebastian W.
Gość
|
Wysłany: 2006-02-10, 18:07
|
|
|
| To znowu ja.A ile by pan chciał za tą kryze.O ile chce ją pan sprzedać. A jak nie to choć bym prosił o jakies plany i rysunki z wymiarami.Co do 2t to mam też swoją SYRENKE 105L i wiem coś o zapachu i o dzwięku.Ale trampka chcę używać na codzień, a na 2t to jest męczące i małoekonomiczne. Pozdrawiam i proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
Monia & Szpyrol
Gość
|
Wysłany: 2006-02-11, 12:38
|
|
|
| hejo. a no awiec kupiłem całego kanta i przeciepałem silnik srzynie wał most układ cham itp przednie zawiecho jest ze skody 105. a co do tego silnika to jest to ten sam silnik co polonez 1500. w zime to mowie ze jezdzi sie strasznie. a co do palenia gumy to mam jeden problem iz musze jeszce pomysleć nad drązkami reakcyjnymi z tyło zeby most sie nieprzechylał zabardzo bo jest wielki kąt załamania sie wału co powoduje przy palenu neprzyjemne stuki wału. to tyle narazie cześć strzała=> |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2006-02-11, 15:51
|
|
|
| O kurde,przeszczepiona zawiecha ze skody? podziwiam,bo miałem 105tke tam z przody sa podwojne wahacze,sprezyny i stabilizator.Wszystko to przeszczepiles?Nieźle sie musiales nameczyc. |
|
|
|
 |
Monia & Szpyrol
Gość
|
Wysłany: 2006-02-11, 17:38
|
|
|
| nio całość przeszczepiłem. nameczyłem sie rtoszku ale nienazekam:] jak narazie sie spisuje. |
|
|
|
 |
L@ViOr
Gość
|
Wysłany: 2006-02-20, 20:55
|
|
|
Witam!!!
Popieram arka 353, ponieważ kolega tylko spytał a każdy robi sobie żarty. Może jemu sie taki pomysł podobał i chcial sie dowiedzieć jak moze go zrealizować. Powiem szczerze ze sam kiedys chcialem zrobic taki manewr, ale juz mi przeszło;)Nie chcialo mi sie aż tak bawić. Pozrdawiam:) |
|
|
|
 |
|
|