Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
KTOKOLWIEK WIDZIAL NIEBIESKIE KOMBI WY 27674
Autor Wiadomość
Tomasz Suchocki
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 19:08   

Bede mial oczy szerko otwarte a jak znajde tą łajze to obiecuje poddac wstepnej obrubce i w Twoim imieniu Kuba

Pozostaję nieutulony razem z Wami w bólu...

ps. I kilka razy ryj od Ciotki obije też...na Tarchominie się nie schowa

Pylbas
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 19:21   

Tak myśle to Twój samochód skradł jakiś młody złodziej i po prostu dla zabawy. Białystok czuwa. Co do allegro nie zapominajcie o ebay. Jeśli potwierdzą się moje słowa to za kilka dni znajdziesz porzuconego Traba albo dodatkowo spalony.... Serce się kraja.

qba_601
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 22:02   

zeby jezdzic i szukac to czasu brak i funduszy , jeden dzien poswiecony na poszukiwanie i niezliczone kilometry po wawie po miejscach trudno dostepnych i tez po takich gdzie sie "upala furaki", o pare ladnych setek kilometrow i pare ladnych godzin za kolkiem a pracowac kiedys i spac trzeba.
najbardziej mi zal czasu i wszelakich wyrzeczen nie tylko moich bo tez nie tylko ja sie poswiecalem
z jednej strony chcialbym go spowrotem, takiego jakiego zaparkowalem, ale wiem ze sie tak nie da
pozyjemy zobaczymy

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 08:55   

KUBA glowa do gory bedzie dobrze, trzeba wierzyc!!!, Napewno sie znajdzie. Ja tez sie mocno rozgladam jak smigam po wawie. Wczoraj tak patrze a tu taki sam jak ty masz stoi podchodze no lakier identyko ale 2takt wiec nie pomyl sie na rejestracji WD.... oczywiscie naklejek brak na szybach.
Mam pewnego pomysla zeby sie ekipa zebrala i moze na gieldy samochodowe pochodzic w Niedziele. Podzielic sie jakos i kazdy by sie przeszedl.Nawet dla sportu a glownie dla KUBY!!!!
Glowa do gory!!!! Bedzie dobrze!!!

Pozdrawiam

Narwaniec
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 09:37   

Ja ze swojej strony próbuje pomóc jak moge.Oczywiście trzeba też przyjąć najgorszy wariant że samochód albo już faktycznie pod taflą wody jest albo stoi gdzieś w lesie lub nad rzeką.Dlatego też w imieniu swoim i Kuby myśle też prosze wszystkich którzy mają w bardzo najbliższej okolicy(tu np.most Grota i Elektrociepłownia )żeby w miare możliwości zerknęli czasami może troche głębiej w takie zakamarki.Po drodze z pracy czy też w trakcie spaceru z dziewczyną.Napewno to ułatwi poszukiwania,a Kuba nie ma tyle czasu i pieniędzy żeby całą warszawe zjeździć.Myśle że w takich sprawach można liczyć na kolegów i koleżanki z Klubu.Ja powiadomiłem wszystkich znajomych i ludzi których znam żeby się rozglądali.Może i Wy macie takich znajomych lub znacie ludzi którzy kręcą się w różnych miejscach gdzie inni nie docierają(...)może coś przez przypadek zobaczą.
Mam nadzieje że Kuba znajdzie samochód i będzie on jeszcze w takim stanie że da sioę z niego coś zrobić.
Wie ile pracu włożył Kuba w ten samochód o pieniądzach nie wspomne,więc postarajmy się mu pomóc,każdy w taki sposób w jaki potrafi i na jaki go stać.
Pozdrawiam i mam nadzieje że wszystko będzie ok.

papieju
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 10:32   

ja sie kopsne moze na gielde do kielc jak znajde czas w niedziele - ale ze z nim krucho to nie gwarantuje sukcesu

qba_601
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 11:46   

oki wiec tak zadzwonil do mnie pan z zytniej ze samochod jest "zabespieczony" na parkingu policyjnym
wiec jak go tylko odbiore to dam znac jak i co jak na chwile obecna to wiem ze maja jakiegos trabanta ale czy mojego to nie wiem . jak go postawie pod domkiem to dam znac

dzieki wielkie za czujnosc

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 13:26   

No no Kuba ja mam nadzieje ze zaraz jak wrocisz do domu napiszesz czy to Twoj czy moze jakis inny.....Pozdrawiam

robak
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 13:56   

kubus! to czekamy na info, bo w DKT RE5PECT musialem az przyhamowywac niektorych bo od razu chcieli wpie...l spuszczac zamiast zapytac czy za kiera nie siedzi przypadkiem juz wlasciciel :)

papieju
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 13:59   

no,trzymam kciuki

Pylbas
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 16:57   

oby był Twój czkeamy na wieści

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 17:42   

i co??? i jak???

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 19:27   

Sądząc po opisie Cioteczki na gg no to się odnalazła zguba...

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 19:37   

Kochani z ogromną radością oznajmiam Wam że się odnalazl nasz (no dorba, Qby) trabant!!!

Wlaśnie wróciliśmy z policyjnego parkingu z oględzin i:

jest CALY!!! (mniej więcj)
jest trochę pokiereszowany - wyrwana maska, pokopana i polamana (w celu wyrwania klamki i otwarcia) tylna klapa, zamki rozorane śrubokrętem, cala wewnętrzna elektryka powyrywana. Trochę demolki w środku i pod maską. Potluczone tylne lampki - wsteczny i przeciewmgielne.

I to tyle z tego co na pierwszy rzut oka i po ciemku udalo nam się dojrzec. Kuba pstanowil zostawic do na policyjnym parkingu do poniedzialku - bedzie kompletowal części niezbędne do uruchomienia i zamknięcia Trabcia.

Serdecznie Wam wszystkim dziękuję za wsparcie, cenne choc nie zawsze mądre :) rady i przypuszczenia - nie zawsze pozytywne.
Jesteśmy mile zaskoczeni Waszą postawą, chęcią niesienia pomocy i godną pochwaly czujność.
Dzięki ogromne!!!

Ciotka (i Qba)

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 20:12   

To gratulacje, choć nie wiem czy są na miejscu w takiej sytuacji. Jeśli potrzebujecie pomocy, kawałka kanału żeby coś naprawić to służę w miarę możliwości.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi