|
KTOKOLWIEK WIDZIAL NIEBIESKIE KOMBI WY 27674 |
| Autor |
Wiadomość |
batman
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 11:59
|
|
|
| prawda jest straszna ale trzeba jo powiedzieć .palce maczała w tym osoba co dobrze wiedziała co jest w samochodzie porobione ,a tylko klubowicze to wiedzieli. |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 12:06
|
|
|
| Qubuś a moze ktoś cie nie lubi... Albo gnoje zajebały zeby sobie po lasach pojeździć pojeździj po lasach jak mozesz oczywiście coś trzeba robić , na wylotówkach zobacz przy drodze |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 12:12
|
|
|
Wspolczuje ;(
Zielona Góra czuwa. |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 15:15
|
|
|
| Jakoś niemógłbym uwieżyć że trabanciarz ukradł trabanta trabanciarzowi. Mam nadzieje ze trabant się znajdzie u mnie dwa tygodnie temu ukradli dwa traby:( Cza porobić jeszcze pare zabezpieczeń |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 16:06
|
|
|
| Ciup teraz jeszcze kargul pisze że też skroili. to podwieście temat lista skradzionych przynajmniej będziemy wiedzieć co krązy z jakich źródeł trzeba niszczyć taki proceder... |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 17:47
|
|
|
| U mnie na szrotach jest coraz więcej trabantów w ciągu miesiąca zezłomowano 4 co mnie ździwiło. Jeden był cały wpajęczynach w środku( myśle ze go skradziono, gdzieś przechowano a po jakimś czasie zezłomowano). Coraz bardziej boję sie o swojego, w tym tygodniu robie dodatkowe zabezpieczenia. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 18:14
|
|
|
Cholera musze wkońcu zamykać traba ;) Stoi w garażu, to nie zamykam. Wracając do kradzieży, ja też poinformowałem kilku ludzi z wawy żeby patrzyli czy nie jeździ gdzieś taki trab. Pozostaje tylko czekać.
P.S Też wiem o 1 skradzionym trabie... |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 22:47
|
|
|
popieprzony kraj...
proponuje sprawe rozdmuchac w mediach. moze pojda na to, zeby zrobic jakis temat w stylu "popieprzony kraj - ludzie kradna Traabnty choc obok stoja beemki". jakies pod napieciem lub inny syf, byle sprawa byla rozdmuchana. |
|
|
|
 |
warszawak
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 23:54
|
|
|
hmmm warszawa praga - ursynow i wszystko po drodze - bede sie rozgladal.
napisz cos wiecej,,, skad go zasuneli i o ktorej.... i powaznie poszukaj w granicach 50-60km od ciebie w lasach, wyjazdowkach, itd... bo kurde jak sie bawili to gdzies zostawili. Jak kradli na czesci (to chyba lekka przesada), raczej na pewno nikt nie ukradl na zamownienie dla kogos bo po co skoro to nic nie kosztuje, a wiecej zabawy by bylo z przebijaniem numerow.....
dziwna sprawa.
pozdro |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-11-02, 01:55
|
|
|
brak mi słów... Nie mogę w to uwierzyć...
dołączam się do grona rozglądających się i powiadamiam znajomych - im więcej oczu tym łatwiej znaleźć. |
|
|
|
 |
Ciotka_Lilka
Gość
|
Wysłany: 2005-11-02, 07:28
|
|
|
witam wszystkich
skad go zasuneli i o ktorej
trab zniknąl spod domu na Górczewskiej w NOCY
powaznie poszukaj w granicach 50-60km od ciebie w lasach, wyjazdowkach, itd... bo kurde jak sie bawili to gdzies zostawili
sory Panowie i Panie ale to trochę malo realne
trzeba by pod każde drzewo zajrzeć w każdym lesie, krzakach, zagajnikach itepe itede a tego wbrew pozorom w promieniu 50-60 km od wawy jest od cholery - latwo powiedziec trudniej zrobić. Jeśli się bawili i gdzieś zostawili to ktoś go znajdzie wcześniej czy później. Nie to, że nam się nie chce ale jesteśmy realistami. I niestety nie mamy czasu na ganianie się po lasach
Jak kradli na czesci (to chyba lekka przesada), raczej na pewno nikt nie ukradl na zamownienie dla kogos bo po co skoro to nic nie kosztuje, a wiecej zabawy by bylo z przebijaniem numerow.....
nie ma w tym nic nierealnego poza "kradzieżą na zlecenie" - chyba że wlasnie na części
i co masz na mysli piszac ze to nic nie kosztuje?
może to nie byl trabant 1,8 ale nie byl to też pierwszy lepszy seryjny spotkany na ulicy
Jakoś niemógłbym uwieżyć że trabanciarz ukradł trabanta trabanciarzowi
nam też byloby cięzko ale ludzie są rózni
to tyle w dwa dni po stracie
pozdro i dzięki Wam za wsparcie
szukajcie dalej, rozglądajcie się
może traficie też w necie albo na jakiś waszych lokalnych bazarach i stoiskach z częściami na jakiś trop - niestety po częściach mechanicznych będzie cięzko ale może blotnik w naszym niebieskim kolorze itp
osobiście nie życzę dobrze ludziom którzy nam to zrobili,a przede wszystkim Qbie - jeśli ktoś z was to czyta to wiedzcie że jestem czarownicą i dziś zaduszki i będę odprawiala za was czarną mszę po której uschną i odpadną wam wszystkie czlonki (dla nieukow - czlonek to nie tylko fiut ale także ręce i nogi) |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2005-11-02, 10:33
|
|
|
| tak mi zasugerowali, ze jak to robota dzieciakow, to szukac w promieniu takim, na ile paliwa bylo. skonczylo sie i prawdopodobnie porzucili, bo tankowac trefne auto to juz troche strach. o ile to robota szczyli |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-11-02, 12:49
|
|
|
Wydrukowalem sobie list gonczy i przykleilem na szyby w trabie i bede z tym po miescie jezdzil. Fakt ze najwieksze szanse macie w Wawie, ale kto wie moze do Łodzi go przyciagneli. Proponuje kazdemu kto ma drukarke tak zrobic.
Pozdrawiam i łączę się w bólu. |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2005-11-02, 14:30
|
|
|
| podeslij jna shardac@o2.pl ten list gonczy, jesli mozesz |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-11-02, 18:31
|
|
|
Przykro mi Kuba :(
Zycze pozytywnego zakonczenia sprawy.
Jakoś niemógłbym uwieżyć że trabanciarz ukradł trabanta trabanciarzowi.
Ten drugi to nie byl trabanciarz. |
|
|
|
 |
|
|