Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
znowu złodzieje! pilnujcie swoich trabów!!
Autor Wiadomość
emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 09:51   

to pewnie pzypadek, wczoraj przeczytałam na forum o skradzinym trabancie Qb'y a dziś w nocy mój miał się stać łupem złodziei :/ Spłoszyła ich moja mama która około drugiej w nocy nie spała i kręciła sie w okolicach okien. Mieli otwarte drzwi kierowcy i pchali go z parkingu, może ze trzy metry go upchneli, nie mogli go chyba odpalić, z wiadomych względów :) Zwiali w długa a mi została stłuczona poczna szyba ( przy pomocy imadła ręcznego ją stłukli, zostało na tylnim siedzieniu). Widok zgroza, jak z szyby zostają postrzępione , kawały szkła wystające z drzwi, a siedzenia całe pokryte tymi milionami kawałeczków na które rozpada sie samochodowa szyba. Mój trabi miał więcej szcześcia, czujną mamę i niekumatych raczej złodziei.
Qba, gdyby twoj trabi zabłąkał sie jakoś do elbląga, to go wypatrzę.
pilnujcie trabantów!!

ba
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 10:04   

[przytul]

BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 10:17   

ojej a ostatnio wlasnie tak sobie myślałem żeby wymyślić alarm do Traba..w sumie jakiś banalny patent ale zawsze troche opóźni kradzież..ale na szczęście Ci go nie ukradli..

SŁAWNY
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 14:49   

to miałaś naprawde duże szczęście ja bynajmiej nie mam tego problemu póki co bo mój trab stoi bez silnika szyb i przednich kół więc współczuje temu który chciałby go ukraść
pozdro 601

macq
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 15:18   

Wygląda na to, że niebieskie są najbardziej pożadane przez złodziei :o

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 15:18   

można na wszystkie drzwi pozakładać takeie mini alarmy na sznurek:) Ja miałem taki w bagażniku, jak ktoś chciał otwożyć to ciągnął za sznurek, który wyskakiwał z takiej syrenki i włączał się alarm. Ale w sumie alarmy nie są drogie na allegro:) Jak dobrze pójdzie to w tym miesiącu jakiś zakupie

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 16:12   

no ja własnie zakładam alarm w swoim razem z centralnym ale co teraz widze to główny temat na forum. Co oni chcą od tych trabantów co zlecenie jest od jakiegoś milionera debila?? A może nasze mają do Niemiec wędrować bo już im tajli brakuje. Albo Węgry przyszły do nas i też kroją bo to jedyne państwo co rzeczywiście można było traba jeszcze ukraść. Okazuje sie że jednak nie... Ja pier.... paranoja sie robi normalnie

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 17:50   

Ja myśle że to wszystko pujdzie na części, teraz wchodzi prawo że silnik jest traktowany jak inne części w samochozie więc nie trzeba zgłaszać wymiany. A jak wiadomo kupno nowego silnika wyniesie taniej niż remont więc trabanty opłaca sie kraść:(

halogen
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 19:53   

No ja się już boję bo też mam niebieskiego :) ale jak nieraz własciciel nie może lub ledwo co go odpala to też im współczuję heheheh

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 21:08   

eeehhh mówie wam! co to sie dzieje na tym świecie! strach sie bać! policjant, który przyjechał w nocy do mojego wezwania powiedział, że to mogłobyć coś takiego: bo oni mają na oku takich typków z wsi pod Elblągiem co to kradną fury, żeby dojechać nimi do chaty po prostu, nie powiedizał co z nimi potem robią. Takie supozycje starego gliny. W sumie ma to ręce i nogi. Po co krasc jakąś lepszą furę co to pewnie alarm ma i jakieś inne bajeranckie zabezpieczenia szmery bajery? Lepszy trabant, pudło na kółkach, prosty , niezabezpieczony bo kto alarm do czegoś takiego zakłada , ale się na szczęście przeliczyli!

robak
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 22:38   

ten kraj jest chory...

Pylbas
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 14:24   

ja wiem jak można się ustrzeć przynjamniej 601 żeby nie kradli wystaczy coś wymyślić żeby kranika nie mogli otworzyć :D Możę ktoś coś ma podobnego??

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 21:01   

złapali sprawców!
szyba już wstawiona!

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 21:06   

link do notatki prasowej złapali sprawców!
szyba już wstawiona!

macq
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 21:30   

hehehe panowie policjanci wzieli sie do roboty? :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi