Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Sportowa kierownica z motirexu?
Autor Wiadomość
Eagle
Gość
Wysłany: 2006-01-13, 21:26   

hejka
Ostatnio przęglądam sobie oferte motirexu dla traba 1.1, patrze a tu "kierownica sportowa - 120zł".Czy ktos z Was to moze kupil albo wie jak ona wyglada? pasuje do oryginalnego mocowania? ciekawostka....

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-01-13, 21:42   

Hmmm skoro pisze że do traba to zapewne pasuje bez problemu. A jak pasuje do 1.1 to i do 601:) Bardzo mnie ciekawi jak ona wygląda, ale niestety nie moge wysłać e-maila do motirexu( wyskakuje mi błąd:)) Powinni zamieszczać fotki części

Marek Wolak
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 22:51   

Jestem na 99% pewny, że nie będzie pasować na oryginalne mocowania. Prawdopodobnie trzeba by jeszcze kupić nabe. Tylko gdzie? :)

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 23:27   

eee, skoro ta kiera jest do trabanta i zamieszczona na sprzedaż z innymi częściami to musi pasować:) przynajmniej ja tak myśle, tylko ze jeszcze przydałąby się fota, jestem ciekaw jak wygląda

Lukasz _
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 23:57   

Witam.Wysłałem maila do Motirexu z prośbą o przesłanie zdjęcia kierownicy.Jak tylko dostanę jakąś odpowiedź natychmiast podzielę się nią z Wami na forum.
Pozdrawiam.

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 18:17   

Ja też wysłałem i dostałem odpowiedź ze fotek nie mają, ale zamiast foty dostałem taki opis - Kierownica jest typowa do Trabiego. Jest oblana miękką gumą
wytłaczaną, ma 3 ramiona (2 na boki i 1 w dół ) w środku znaczek srebrny S

Zamawia ktoś w ciemno??

Eagle
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 19:34   

Kurcze no mogliby się wysilić. Ciekawe jaka ma srednicę.Ciężko tak w ciemno wydać ponad 100zł. Jak ktoś kupi to proszę o fotki ;d;d;d .

Lukasz _
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 20:25   

Ja maila do Motirexu wysłałem w sobote i do dzisiaj żadnej odpowiedzi nie otrzymałem.

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 20:52   

Hmm co do samego motirexu ja osobiście podchodze z dużym dystansem. Z racji że mieszkam blisko chciałem odebrac swój towar osobiście a nie walić za przesłanie 10 zł to raz ze "odbiór osobisty" nie był możliwy bo... a dwa że no koleś potraktował mnie jak gówniarza nie jak klienta. Wtedy sie wq.... i podjechałem sobie całkiem niedaleko do innego sklepu w dąbrowie gdzie od miejsca kupiłem to co chciałem kupić bo tam również jest sklep z tajlami do traba. Ceny motirexu są tak samo rózne jak jego obsługa bo fakt że np idzie kupić sobie części typu uszczelki, które muszą być nowe, za grosze ale np za h..a bym nie dał 97 zł za uszczelke szyby. Wiec ma mój gust motirex jest ale korzystałbym z innego źródła puki to możliwe. Zresztą po konsultacji z innymi również potwierdziła sie moja wersja opinii na ten temat. Co do klienta wydaje mi sie że zaopatrza sie w te tajle z Węgier stąd też może mieć tą kierownice. No i co do samego zdjęcia chyba nie jest to taki problem żeby skołował zdjęcie. Bo tak to może by 5 osób sie zdecydowało a skoro nie ma to nikt nie chce w ciemno wydawać kabony za coś czego nawet nie widzie i nie będzie mógł zwrócić zwłaszcza że nie wszyscy mają stały dochód (bo są i studenci) którzy liczą sie z każdym groszem a co dopiero 120 zł za kiere. Suma sumarum zastanówcie sie nad zakupami w tym sklepie bo naprawde opinie są podzielone. to tyle...

Eagle
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 22:14   

Ja osobiście mam całkiem dobre zdanie o motirexie,bo zaopatruje sie tam odkad w moim miescie zamkneli sklep z czesciami do traba,zgadzam sie ze ceny sa rozne ale trudno dostac w Polsce takie czesci jak niektore ktore w motirexie sa od reki.Nie dałbym np tyle za uszczelke szyby ale to ze jest taka zena to nie znaczy ze trzeba odrazu kupowac. A co do zdjec to sie zgadzam ze to chyba niewielki problem cyknac zdjecie.

macq
Gość
Wysłany: 2006-01-20, 07:34   

Ja też nie mam nic do motirexu. Wchodze, kupuje, i w przeciągu 48H częsci leżą u mnie w garażu. A co do jakości części to bywa różnie, ale lepsze to niż nic.

Dawid
Gość
Wysłany: 2006-01-20, 09:22   

Motirex jest OK. Zawsze odbieram części osobiście (wyj. były szczotki do alternatora, które wysłał mi listem Zwykłym a zapłaciłem przy "okazji") po prostu jak coś potrzebuje to dzwonie do gościa, pytam czy ma i o której bedzie w domu(siedziba firmy :)) o umówionej godzinie jade do sosnowca, towar odbieram i jest wszystko OK. Raz nawet przywiozł mi części do katowic bo właśnie miał tu coś do załatwienia. Z cenami jest różnie ale da się przeżyć i ne wszystko jest węgierskie. u mnie ma + !
PS. Jak bede tam jechał to zapytam o kierownice może ma na stanie.

PozDDRo!!!

gajos
Gość
Wysłany: 2006-01-20, 17:01   

To jak juz bedziesz jechal to wez ze soba aparat zrob zdjecie tej kierownicy i wrzuc gdzies zeby ogolowi pokazac :D

picek
Gość
Wysłany: 2006-01-21, 23:55   

Ja uważam, że gość z Motirexu jest całkiem w porządku. Sam w Dąbrowie bez dodatkowych opłat odbierałem części, tylko po wcześniejszym telefonicznym umówieniu na konkretną godzinę, Drugi raz, gdy potrzebowałem „jaskółkę” Motirex przywiózł mi ją do Częstochowy, ponieważ pan jechał przejazdem, nie pobierał dodatkowych opłat a odebrałem ją w umówionym miejscu po kontakcie telefonicznym. Uważam, że lepiej do Motirexu zadzwonić i wypytać się o wszystkie potrzebne Wam szczegóły, niż pisać emaile. Strona z częściami traktować tylko jak informację handlową. Do wyjaśnienia szczegółów najlepszy jest telefon.

kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-01-22, 11:31   

Zgadzam się z Pickiem. Jedyne na czym się tam naciąłem to kiepskiej jakości osłony gumowe przegubów.
Ale swoją drogą koleś mógłby bardziej się postarać o prowadzenie interesu. Z pewnością ktoś ktoby się wziął za import części z węgier i zrobił porządny sklep internetowy z fotografiami to by go wygryzł.
Zastanówcie się któryś czy nie macie możliwości :) Chętnie będę kupował towary które mogę zobaczyć najpierw na fotografii.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi