Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
GLEBA w 601
Autor Wiadomość
CHROM
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 13:50   

Witam

Planujac zawieszenie w trabancie napotkalem pewien problem, otoz jakie zalozc do niego amorki przy glebie ok -70. Moze ktos z was ma juz ten problem za soba i wie jak go rozwiazac. jezli tak to prosze o rade. A tak przy okazji... orjetujecie sie moze jaka moze byc orjetacyjna cena wyklepania resora?

PS.oczywiscie chodzi mi o jakies twarde amortyzatowy:)

KrzysztofK
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 15:32   

ja w dwutakcie, dwa lata temu zapłaciłem 50 zeta za wyklepanie dwóch resorów u kowala. Wiem że niektórzy sami klepali, ale ja się bałem że stracę oko albo coś cenniejszego :)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 17:01   

Jedz do garazu i sie Lewego poradz. We wszystkim Ci pomoze chlopak, a jak go ladnie poprosisz to Ci moze nawet wyklepie resor. Jakbys nie wiedzial gdzie to Ogrodowa 76/78

Chybolek
Gość
Wysłany: 2006-01-11, 16:34   

Wjezdzaj w glab jak najdalej a pozniej to juz zobaczysz ;D

..::jnk::..
Gość
Wysłany: 2006-01-11, 20:27   

Ja własnie dziś odebrałem resor od kowala - za sklepanie na płasko i skrócenie po 15mm z każdej strony u mnie w krakowie zapłaciłem 50 zł,ale widac ,ze zrobione jest super. I tez mam pytanie odnosnie amortyzatorów - na tył założone mam tylne od łady 1500 (tyl mam na spręzynach),w ktoryms poście przeczytałem żeby wrzucic takie same na przód,ale mam wątpliwosci,ponieważ przednie amorki od traba wydają mi krótsze niz te z tyłu,i boję sie ze mogą byc za długie,a niebede specjalnie wyciągał tylnego zawieszenia zeby porównać.Proszę o wypowiedz kogos kto ma założone jakieś inne twardsze oczywiście amorki, czy pasuja te od łady? tzn. wiem ze trzeba przerabiac górna mocowanie na śrube ale czy niebędą "za długie" do sklepanego na płasko resora?,a jeżeli nie od łady to jakie inne twardsze polecacie bez większych przeróbek i w jakiejś rozsądnej cenie?

morti
Gość
Wysłany: 2006-01-12, 14:47   

-70 to nie jest gleba

jnk napisz na gg to ci powiem

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi