Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
MASA
Autor Wiadomość
Ralf
Gość
Wysłany: 2006-01-02, 23:17   

CRXy V0-teci były tylko na 2 wałkach i jesli mowa o drugiej generacji to gratuluje ! bo takie CRXy robią 15 sek albo mniej..nop chyba ze szrot to moze robić i 16 sek ;) a jeśli to CRX DelSol to one nie jeżdżą...

aha oswietlenie musi byc na zawody -mozna jedynie zdemontowac reflektor celem nawiewu powietrza na filtr ( kiedys trzeba bylo nawet mieć zapalone światła...)

picia353
Gość
Wysłany: 2006-01-03, 14:27   

No właśnie arku pasowało by mieć auto tylko na 1/4 a nasze autka są exlpoatowane na codzień , wiec są kompromisem między ściganką a normalną jazdą :)

arek_353
Gość
Wysłany: 2006-01-03, 16:14   

no fakt dobrze powiedziane ale dla ciebie zawsze autko gotowe co by ci tyłem złoić :P
hehe
no dobra dzisiaj postanowiłem ze zakładam system BLOS
bo wkurza mnie jazda na gazie

Ralf
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 23:18   

moj Cif wlaśnie jest autem na codzień i planuje cos tylko na Streety - stąd pomysł na Trabanta

picia353
Gość
Wysłany: 2006-01-05, 23:01   

hehehehe arek kupienie blosa nic ci nieda :) jak tylko dotre silniczek to cie pozamiatam hehehehe
Mój orginalny nie grzebany trabancik powraca na drogi hehehe dziśaj juz nawet odpaliłem xena :P

Yankes
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 18:33   

Witam Pytanie pod temat. Ile ok waży tylna klapa od 601 z zawiasami?musze zmienic u siebie a niewiem ile mnie przesyłka pocztą wyniesie?.Dzieki z góry za odpowiedz

kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 20:58   

zmierz klapę i spytaj na poczcie czy nie przekracza gabarytów standardowej paczki. Jeśli przekracza to niezależnie od wagi (chyba że będzie więcej) poczta i kurierzy naliczają ceny wg tabeli

Yankes
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 22:21   

Z cennika poczty polskiej:

Wymiary paczek pocztowych

MAKSIMUM
Suma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość - 3000 mm, przy czym największy wymiar nie może przekroczyć 1500 mm
MINIMUM
Wymiary strony adresowej nie mogą być mniejsze niż 90 x 140 mm, z tolerancją do 2 mm

wg.książki M.Skurskiego szerokość T601 to 1505cm wiec klapa nieprzekracza na bank 1500mm a wymiar całkowity niewyniesie 3000mm wiec teraz dalej pytanie ile szcunkowo moze miec klapa??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi