Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
"skrzydelka" z atrapy =]
Autor Wiadomość
Kargul
Gość
Wysłany: 2005-12-14, 18:39   

Skoro u was tak ciężko ze szrotami to ja mogę coś zakupić u siebie i każdemu wysłać pocztą(oczywiście nie pokrywam kosztów części i przesyłki):) U mnie od jakiegoś czasu co troche przybywa trabików, nie ma miesiącazeby chociarz jeden nie przyszedł co mnie smuci że tak kończą, ale nieraz można oś fajnego z nich wymontować:)
Pozdrawiam

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-12-14, 19:34   

wszystko da sie skserować :)

gajos
Gość
Wysłany: 2005-12-14, 23:14   

i wszyscy beda mieli trabanta ze skrzydelkami ;)

ba
Gość
Wysłany: 2005-12-15, 14:20   

i nie bedzie juz tak fajnie :(

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-12-16, 22:32   

nie chcesz żeby wszyscy mieli fajnie i pieknie oznakowanego trabanta? :) sami szczęśliwi trabaciarze by sie mijali na ulicach ! i tak twoj będzie najfajniejszy :) bo twój!

ba
Gość
Wysłany: 2005-12-17, 01:00   

ale emilko ( zatkales emilke :D ) to juz by nie bylo fajne bo kazdy by to mial a teraz ma ja go nieliczni :P
widzisz w 3m sa albo 3 takie znaczki:) a nie 20 :D :]
czy to nie fajne :D ?

gajos
Gość
Wysłany: 2005-12-18, 01:22   

Mi tam sie nie widzi zeby wszyscy mieli skrzydelka na samochodzie. Niech kazdy bedzie inny - jak harley :D

Złoty
Gość
Wysłany: 2005-12-18, 23:59   

dokladnie tak, jak czegos jest duzo to juz to nie jest fajne (np: VW Golf) hehe

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 10:54   

powiem wam tyle , przez cały czas kiedy trwała produkcja trabanta wyprodukowano 3 051 485 sztuk :) sporo, co nie? duuuuużo trabantów wyprodukowano , ale jestem świecie przekonana że dziś nie ma w Europie dwóch identycznych trabów :) i nie będzie, choćbyśmy wszyscy jak jedna i jeden wozili skrzydełka na atrapie. :D

bo Emilka sie mści za to że ją natarłem śniegiem na kuligu :)

ba
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 13:51   

trzeba zatkac emilke...

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 21:19   

off topic :)

gajos
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 23:31   

Harley`i wyprodukowano kilka razy wiecej i tez dwoch takich samych nie znajdziesz, ale to nie chodzi o to.. Tak widzac traba "ze skrzydelkami" (jakkolwiek by to nie zabrzmialo), mozna powiedziec o nim, ze jest w pewnym sensie wyjatkowy. W momencie gdy wszyscy te nieszczesne wingsy sobia doczepia na atrape, to kazdy z nich bedzie tylko "kolejnym trabem ze skrzydlami". Ja bym glowny temat tej rozmowy, czyli skrzydaleka z atrapy, zarezerwowal tylko dla tych najstarszych i najladniejszych Trabantow, jednoczesnie tworzac z tego skrzydaltego dodatku "dobro luksusowe".

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-12-21, 21:04   

nadawane prez kapitułę cartoonową? :) nawiasem mówiąc podaż sama ureguluje ilosc skrzydełek na naszych atrapach :)

gajos
Gość
Wysłany: 2005-12-22, 23:11   

no ba! pewnie ze tak i do w dodatku po zdaniu specjalnych testow psychologicznych pod katem przywiazania do marki..;)

frycu
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 19:34   

a ja takich skrzydelek nie chce bo źle by wygladaly w moim cacku,pozatym uwazam ze same skrzydelka to nie wszystko i powinny byc tylko w zabytkowych oryginalach coby piekno podwyzszyc :D

a na marginesie to moze wyszukac kilka takich skrzydelek odrestaurowac i zakopac w ziemi pod drzewem u babci na dzialce i za 50 lat kiedy sami juz bedziemy babciami (;) bedzie z tego niezla kasa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi