|
Latający trabi w programi ZAŁÓŻ SIĘ :) |
| Autor |
Wiadomość |
cizik
Gość
|
Wysłany: 2005-10-28, 20:42
|
|
|
| Nie wierzyłem własnym oczom!!! Na początku ta pani reporter tak trzasneła dzrzwiami trabiego jak od stodoły!!!Jestem ciekaw kogo był ten trabi bo był nawet nizły (pomarańczowy z literami SK na tablicy rejestracyjnej).Ciekawe czy coś sie stało jak uderzył pilot śmigłowaca trabim o kabine Tira?? |
|
|
|
 |
stona
Gość
|
Wysłany: 2005-10-28, 20:44
|
|
|
| o kurka - jak pisalem swojego posta to wyszed twoj :) |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2005-10-28, 20:45
|
|
|
| właśnie to oglądałm :) SK bodajże 889A , ładniutki :) chyba nic mu się nie stało! to do tego programu ktos poszukiwał trabanta na tym forum , pamietacie taki wątek? |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW
Gość
|
Wysłany: 2005-10-28, 21:31
|
|
|
| TO jest trabant Kolegow z KATOWIC krecili to podkoniec sierpnia na Bemowie w Warszawie. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-10-28, 22:15
|
|
|
No to sie Adrian doczekal ))) |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-10-29, 08:43
|
|
|
Z całym szcunkiem do właściciela Trabanta, ale ja bym w życiu się na coś takiego nie zgodził.
A ten program był bardziej stresujący niż nie jeden triller.
:] |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-10-29, 19:04
|
|
|
| E to trabant Engela był teraz chyba z niego przyczepka bedzie zrobiona. A ja programu nie widziałem. Ale on tylko wtym celu był odpalany. Pomarańcza już sie swoje najeździła ale za to Engel ma ładny widok z okna jak wstaje. Bo stoją 3 traby i wszystkie w rodzinie :P hehe Pozdro z tego miejsca dla Engela |
|
|
|
 |
Engel
Gość
|
Wysłany: 2005-10-30, 10:46
|
|
|
SK 3998A dokładniej :P wiem bo to mój :) trabiemu nic sie nie stało dojechał do warszawy i spowrotem bez problemowo :) i nie żałuję że wypożyczyłem bo impreza (bo tak 3ba to nazwać) była przednia, no i ten widok trabanta w powietrzu ...... jak by potrzebowali jeszcze raz to zgodził bym się bez zastanowienia nawet dowiózł na miejsce, oczywiście tylko z towarzyszącym wozem servisowym Trabulla :):):)
pozDDRo :) |
|
|
|
 |
BaseBall
Gość
|
Wysłany: 2005-11-01, 10:21
|
|
|