|
Nie wiedzialem ze jest trabant 280KM |
| Autor |
Wiadomość |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2005-10-21, 22:10
|
|
|
Ja mam pytanie.. moge?
Ten ow, co to sam chyba juz nie wie dokladnie jak sie nazywa, to on jest az tak perfidny w oszukiwaniu ludzi czy az tak glupi? |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-22, 09:20
|
|
|
| On chyba raczej głópi jest , bo kto by pojechał do iraku jako tarcza :) |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2005-10-22, 14:16
|
|
|
Pylbas, ja mam odwrotnie. Moj Trabi to pewnie by kolacje zrobil i po piwko do sklepu skoczyl, jakby tylko moj ojciec poprosil, a k'mie ma jakies rozne smieszne zachowania. :))
A co do tematu - skad sie bierze takich lduzi? |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-22, 22:39
|
|
|
Z kontowni heheh Albo jako zwroty z Iraqu hehehhe
nie no kit z tym irakiem był zaebysty :) |
|
|
|
 |
bigolus
Gość
|
Wysłany: 2005-10-23, 14:10
|
|
|
Od razu mowie ze nie wysylam zadnych zdjec-gdyz takich "pytaczy" jak Pan mam dziennie ok 30tu. Prosze o wybaczenie i zrozumienie. Jedynie co moge zaproponowac to spotkanie
Ale gosc ma leb na karku, no bo tak wyśle fotke to zraz sie moze jaks gazetka zjawić typu TUNING, lub GT, albo AUTO SWIAT i beda chcieli na okladke dac. A moze nawet TV przyjedzie z strefa 11 na czele, a tak nie ma fotki nic nie widać, nawet jak ktoś przyjedzie to mona powiedzieć ze maski nie otworzy bo linka sie zerwała,i nie przewiesc po okolicy bo rozrysnik sie zakleszczyl - wszak ta rzecz sie zuzywa:)
Gosc wie jakie konsekwencje niesie sława, na ulicy by go zaczepiali, gratulowali pomysłów, zaparcia i wiedzy - musialby dawac autografy i fotografowac sie z rozryczanymi dzieciakami. A jakby byl bardzo sławny to moze i NOBLA z mechaniki precyzyjnej dotal :)
JA chyle czolo przed gosciem, a mowia ze u nas nie ma dobrych naukowcow :) |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-10-23, 16:09
|
|
|
dlatego jestem za tym zeby wycofac wojska z iraku;))) pewnie tam do honkerów wkłada silniki od f16... i maglownice z 1.1.
a zdjec nie ma bo on w takie gusła nie wierzy, zeby na obrazku byla jakas postac lub przedmiot jak zywy |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-10-23, 16:20
|
|
|
| Proponuję olać gościa ciepłym moczem. Bo chyba właśnie to go podnieca, że wszyscy o nim piszą... |
|
|
|
 |
halogen
Gość
|
Wysłany: 2005-10-23, 18:53
|
|
|
| Z tego co wiem to oplowski 16V bez turba mnial 150koni i jeden typ wyciągnoł z niego prawie 300 więc moc mozliwa ale wsadziś do trabanta bez przedłużenia przodu jest raczej niemożliwe więc raczej nie wierzę w taki przekręt. |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik&am
Gość
|
Wysłany: 2005-10-23, 21:18
|
|
|
ostatnio jakis pacan mi proponowal za moje plastiki 3000zl bo podobno ne mozna nigdzie dostac - albo duzo wiecej za nowki
POZNANIAK moze potwierdzic bo tez z nim gadal
gg delkiwenta to 6701367 |
|
|
|
 |
Poznaniak
Gość
|
Wysłany: 2005-10-25, 10:17
|
|
|
Jednym slowem ROZJEB.
Dajmy se spokojj z kretem. |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-27, 14:33
|
|
|
buhahah ale sie uśmiałem
zgadnijcie kto kupił te spoilery :)
USER; TONSIL_audio to nasza małpka :)
no i ma piękną strone "o mnie"
buhahah |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-27, 16:48
|
|
|
| Ale squrwiel .... trza by go za jaja powiesić hehehe ciekawe jak by gadał wtedy |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-10-27, 16:53
|
|
|
| Niezłe -aukcja zakończona 24.10 o godz. 19.12 a 25 października o 22.31 wystawiony komentarz że odebrał klient przesyłkę za pobraniem. Czym on to wysyłał? Ja też chcę z tej firmy korzystać!! |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-27, 18:26
|
|
|
heh
faktycznie z goscia jest dekiel
ostatnio prowadziłem fascynujacą rozmowe z "kobietą" która jak widać jest facetem :P
która chciała odemnie traba kupić itp. itd
nagle okazało sie ze znalazła firme z krakowa która jej wszadzi silnik od audi TT turbo z zawieszeniem i teraz najlepsze za 6 tys. :)
no ale co tu sie bede rozpisywał
dla zainteresowanych moge podesłac kopie z archiwum na maila
pozdrawiam |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-27, 18:40
|
|
|
JA WIEM CZYM ON TO WYSŁAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PEWNIE WYSŁAŁ TO TYM TRABEM 280KM , TERAZ JEST BEZ TYCH SPOILERÓW I PEWNIE MA 300!!!!!!
KOLO JEST ZAŁOSNY |
|
|
|
 |
|
|