Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
pomocy- urwany tłumik!!!
Autor Wiadomość
Kuba Depa
Gość
Wysłany: 2005-11-10, 23:36   

witam
jestem zmuszony do wymiany pirwszego tlumika w trabancie 1.1 bo wiechalem w cholerna dziure i poprostu pekl bo byl juz przerdzewialy i mial do tego prawo. Drugi jeszcze troche powinien wytrzymac. Mam pytanie: Czy wymieniac calosc na "orginalny" trabantowski, jesli tak to jakiej firmy sa najlepsze, czy kupic od jakiegos innego samochodu i potem jekos przerabiac???
Nie chodzi mi o jakis super basowy dzwiek tylko zeby ladnie i wmiare cicho wszystko chodzilo i nie stracil na mocy.
Prosze o szybka pomoc bo obecnie jak jade jest taki huk ze nie da sie wytrzymac i policja moze sie przyczepic.
Pozdrawiam

Kuba Depa
Gość
Wysłany: 2005-11-11, 13:45   

Przegladalem archiwum forum i znalazlem, ze mozna zlikwidowac pierwszt tlumik a drugi zamontowac "sportowy" z allegro ale nie jestem do konca przekonany do tego. Bylo tez ze pierwszy orginalnt trabantowy a drudi od polneza lub tylko sam (bez pierwszego) od poloneza. Czy ktos z was ma moze ktores z w/w rozwiazan? Jesli tak to piszcie jak wam to dziala.
Pozdrawiam

Kuba Depa
Gość
Wysłany: 2005-11-11, 14:29   

znalazkem na allegro tlumik sportowy do poloneza, ktory sprawdza sie rowniez jako uniwersalny (przynajmiej tak pisze gosciu ;-) )i wiele innych "uniwersalnych". czy montujac taki tlumik to potrzebuje jeszcze ten pirwszy, tylko ze by trabant strasznie nie "ryczal" tylko delikatnie pomrukiwal:-)

szkielu
Gość
Wysłany: 2005-11-11, 15:39   

ja mam u siebie tylko koncowy trabantowski i jest ok.

macq
Gość
Wysłany: 2005-11-11, 16:02   

Srumiennice sobie załóż :D

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-11-11, 17:23   

Jesli chcesz zeby bylo cicho i normalnie kup taki jaki mozna kupic w sklepie z czesciami do Trabanta, niestety oryginalny to nie bedzie, tylko rzemieslniczy - koszt ok.60-70zl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi