Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
!!! GSM LOKALIZACJA !!!
Autor Wiadomość
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2005-10-31, 11:52   

Witam serdecznie.
W poszukiwaniu ciekawj lokalizcji auta znalazlem taka opcje w ORANGE ORANGE GDZIE JESTESCIE
Na allegro ogłaszja sie "NAJLEPSZE ZABEZPIECZENIE SAMOCHODU!! " Rozwiazanie jest takie:chowamy nasz telefon GSM POP w jaims ciekawym miejscu wczesniej go konfigurujemy odpowiednio. Na drugim aparacie mozemy zlokalizowc gdzie dny telefon z naszy TRABIM sie znajduje.
Moze w innych sieciach jest taka opcja?
MOZE WARTO PARE ZL. ZAINWESTOWAC????????????
POZDRAWIAM

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-10-31, 12:30   

Bardzo ciekawa opcja, ja napewnobym w to zainwestował:) Tylko ze ja mam sieć heyah:(

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 13:13   

No fajna opcaja ale troche problem jest z ladowaniem tej komorki co ma caly czas w samochodzi lezec :-/

MAXIMUS
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 13:27   

Kupujesz jakąś zabytkową za 20zł + ładowarka sam za 20 i już doładowujesz ile trzeba i jeszcze możesz wygadać
A wiesz w każdej chwili gdzie jest wóż!!!

Dobre, ale dla wielu....

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 22:51   

A moze cos takiego??
GSM 1

GSM 2

!!!GSM 2 !!!

POZDRAWIAM

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 14:55   

problem z ładowaniem żaden. kitrasz telefon i ciągniesz od niego kabel do ładowarki podpietej do zapalniczki. wsiadasz, wyciagasz kabel spod fotela/dywanika czy gdzie se go tam schowales i ładujesz w czasie jazdy

papieju
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 15:54   

dobre, a po przygodzie kuby chyba zainwestuje 100zl w niezbedny osprzet i gdzies pod deska przymocuje taka stara komorke z zasilaczem...

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 22:47   

to ja już bym wolał ten zestaw z allegro. Jak inwestować to z głową tylko zastanawia mnie jeszcze jak to dokładnie działa z pozycji komórki. Bo pisze że sterowanie mesem wiec wg mnie urządzenie musi posiadać jakiś numer dostępowy bo jak nie to w sumie każdy inny mógłby nam tym sterować. No chyba że jest do tego jakiś pakiet oprogramowania do telefonu...

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2005-11-04, 00:50   

Masz numer dotepu, a ten za jedyne 799zl. ma GPS wmontownego i dlatego jest tak dokladna lokalizacja.
pozdrawiam

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 10:56   

A zostawił ktoś z was kiedyś zimą komórkę w samochodzie na parę godzin? Normalnie zamarza i przestaje działać :(

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 14:06   

no chyba ze tak.ale trabant tez zima potrafi nie dzialac;)))

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 23:40   

A zostawił ktoś z was kiedyś zimą komórkę w samochodzie na parę godzin? Normalnie zamarza i przestaje działać :(
LIPNY MIALE TELEFON!!! a jak ktos na stale takowy gdzies zamontuje to niech go opatuli warstwa inzolacyjna do paneli podlogowych. Gwarantuje ze nic nie padnie!!!

Pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi