|
Koszulki CartoonTrabant |
| Autor |
Wiadomość |
.::.MadaM.::.
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 12:20
|
|
|
Witam czy ktos oprucz limuzyny sprzedaje koszulki CT takie jak byly w zeszlym roku w ZWICKAU oczywiccie w rozsadnych cenach....bo mam ochote sobie kupic.
Jak co to prosze o info jak i u kogo, a i czy sa moze koszulki damskie:).
Za info dzieki:) |
|
|
|
 |
Majster
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 14:24
|
|
|
| Ja też bym był chętny na koszulki CT! |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 14:28
|
|
|
też by mi się przydała |
|
|
|
 |
Apostoł
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 15:02
|
|
|
Ja też chcę bo fajne są no i niewielu może takie mieć :)
A fajnie by było jak by np. każdy oddział miał swoje.
Przykład, podstawa taka sama (znaczek CT) i na nim ukośnie na czerwono jaki oddział, Śląsk, Kielce, Wawa... (tak jak naklejki CT Śląsk). Co wy na to?? |
|
|
|
 |
Placik
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 17:14
|
|
|
| popieram Apostoła |
|
|
|
 |
.::.Natalii.::.MdM.::.
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 17:18
|
|
|
| No czyli wiadomo że ja też chce mieć taką :) |
|
|
|
 |
Sei
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 17:34
|
|
|
Koniecznie |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 19:13
|
|
|
| No czyli jest sporo chętnych :) tylko nikogo kto by je sprzedawał :( ale moze jeszcze sie pojawi. |
|
|
|
 |
Apostoł
Gość
|
Wysłany: 2004-06-09, 22:15
|
|
|
| Moglbym sie tym zajac, ale co do ewentualnej ceny to dopiero po weekendzie. Wtedy moge pogadac z gosciem ktory ma do tego odpowiedni sprzed i wyksztalcenie. Aha i fajnie jakby ktos mial wzor, byloby latwiej. |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2004-06-10, 01:05
|
|
|
| Mam mozliwosc robienia takich koszulek. Nalezy przyslac projekt w corelu 8.0 lub nizszym (krzywe). Cena za koszulke to 20/25 zeta w zaleznosci ile koszulek ma byc. Minimalna ilosc 10 szt. |
|
|
|
 |
Majster
Gość
|
Wysłany: 2004-06-10, 12:39
|
|
|
| Ja jak robiłem koszulki dla naszej szkoły to płaciliśmy 5 zeta za sztuke (kupowalismy ich 34 sztuki ) Wydaje mi się że 20/25 zeta to zadużo jak na koszulke (chyba że będzie z jakiegoś materiału pożądnego )pozDDRawiam |
|
|
|
 |
toudy
Gość
|
Wysłany: 2004-06-10, 13:23
|
|
|
20/25 to duzo ???????????????
pewnie koszulka za 5 zeta to nowy wymysl inzynira z tajwanu. Raz zakladasz i nawet juz nietrzeba sciagc ........ i tak do zaje.. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2004-06-10, 13:56
|
|
|
| Hej no to spoko możemy sie umówić razem i wspolnie zamowic wtedy bedzie chyba z 10sztuk i bedzie moze taniej moze okolo 20 zeta co wy na to? |
|
|
|
 |
Bart
Gość
|
Wysłany: 2004-06-10, 14:24
|
|
|
chyba trzeba rozdzielic cene na: sama koszulke + sitodruk, prasowanke lub haft; bo cena zalezy od:
1. jakosci (gramatury) koszulki
2. sposobu wykonania loga + jego wielkosci
3. ilosci zamowionych koszulek
dodam jeszcze ze jak ustali sie logo(wprowadzi do komputera)to mozna nie tylko t-shirty ale rowniez bluzki typu polo, kamizelki, polary, krawaty, czapeczki i inne :) Mam znajomego ktory ma firme i tym sie zajmuje. Pierwsze o co zapyta to: ile sztuk ?? drugie: co ozdabiamy ?? trzecie: jaka technika to robimy ?? Jezeli bede znał odpowiedzi na te pytania to moge sie spytac o cene.
PoZdRaWiAm |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-06-10, 14:33
|
|
|
MadaM - pytales mnie na GG o koszulki , to odpowiedzialem ze zajmuje sie tym Zbyszek Oldak, podalem e-mail...
wiec o koszulki nalezy pytac Zbyszka, ew. Prezesa, a nie robic taka srednio sensowna wymiane zdan...
Koszulki od Zbyszka kosztuja 15zl, wystarczy sie chyba z nim skontaktowac i zamowic...
(damskich nie ma - jest jeden wzor, rozne kolory) |
|
|
|
 |
|
|