Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Polska piosenka o trabie;]
Autor Wiadomość
Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 16:00   

przed chwilka zalozylem nowe konto na poczcie w wp i mam tam (na razie) trzy piosenki:
Łona - Helmut rura!
Trabant Drajwer
Los Trabantos

jak ktos chce to zasysac.. :P tylko prosze niekasujcie nic :)

dane to:
nick: piosenki_o_trabancie@wp.pl
hasło: trabant1

jak cos macie jeszcze to wyslijcie tam i w temacie wpiszcie tytul :D

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 16:00   

Kiepski jest ten artykul - 2 strony tylko i taki suchy opis.

Tytul cyklu to "Legendy motoryzacji" a z tekstu ciezko wyczuc co w tym Trabancie takiego porywajacego...

Autor nie pisze nic o udziale Trabantow w sporcie samochodowym, ani o tym ze marka gromadzi tysiace fanow na swiecie.

macq
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 16:13   

Nom Grzegorz ma racje. Tylko podstawowe dane techniczne. Nic konkretnego, jedynie duże zdjęcie traba z przyczepą...

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 17:59   

do piosenki trabant drajwer na wiosne nakrecili teledysk, ino premiera sie spoznia. jest w nim 2 trabanty z czego jeden żółte kabrio krzysia z błonia

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 20:26   

Apropo artykułu to macie chłopaki rację! mnie sie bardzo zdjecia de luxika podobały bo bryczka że buzi dać. Ale autor mocno nie zorientowany , dlaczego trabant jest legendą, nie napisął nic o życiu marki trabant dziś. No i to żenujące zakończenie! ( o własnie winamp "trabant drajwera wylosował" :) ) może jakaś akcja promocyjna ze strony Cartoon Klubu przy tej okazji? Tak tylko rzucam hasło, bo i tak nic do gadania nie mam :) nawet oficjalnie zrzeszona nie jestem.

Pylbas
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 20:28   

wogle ten artykuł to powinien autor wsadzić sobie gdzieś.Żeby w ostatnim zadaniu napisać .... "Dzisiaj 601 nie cieszą się taką popularnością, a na ryunku pojazdów mogą konkurować jedynie ceną" Jak dla mnie kpina. Zamiast dać zdjęcia ze zlotów, opisać ilu ludzi kocha ten samochód.... Czytam jakiegoś smutasa jakby encyklopedia no cóż jaka płaca za gazete taka jakość.... Być może się nie znam ale myśle że każdy z trabanciarzy napisłaby lepszy artykuł....

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 20:44   

Popieram poprzednika, zakończenie jest fatalne, jak dla mnie trabi to najlepszy samochód i tylko za trabantem oglądam się na ulicy, poprostu miłość:) Jak patrzyłem na tego trabancika w gazecie to się zastanawiam dlaczego ja go nie wyremontowałem tylko obkleiłem go tuningowanymi zderzakami i progami( ale i tak mi się podoba). Ale szczerze mówiąc to wolałbym się powoli wozić w pełni oryginalnym trabantem. W przyszłości zamierzam kupić drugiego i zrobić go w 100% oryginału:)

robak
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 15:29   

http://media.putfile.com/trabant35 < teledysk z Trabikami w roli glownej a i piosenka tez zajefajna :)

Pylbas
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 18:36   

wysłałem na piosenki_o_trabancie@wp.pl Niemiecką piosenkę Himelblauer ein TRabant czy coś... Nie wiem jak to się pisze. Piosenka dość stara.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 19:06   

"Ein Himmelblauer Trabant" - Sonja Schmidt
jest jeszcze "Blu Trabant" w wykonaniu Atheist Rap.

pomysl z tym kontem pocztowym jest niezly, tyle ze to tak jakby korzystac z otwartej skrzynki pocztowej sasiada hahahahaha

piosenki mozna wrzucic na ftp, na WWW, na jakis e-dysk, bo cos takiego to malo powaznie wyglada...

Spiderman - widac ze masz sporo wolnego czasu - naucz sie robic stronki i zrob taka tylko z muza trabantowa?

Przesle wtedy jeszcze pare piosenek.

gajos
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 19:37   

Ta ostatnia piosenka jakos u mnie nie chce dzialac.. sciaga sie w mgnieniu oka a przy odtwarzaniu najpierw kilka razy sie zaczyna az w pewnym momencie pada..:/

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 21:06   

To co Robak podesłałeś DOBREEEE!!! Powaliło mnie!
TUTAJ jest bezpośredni link do tego pliku :-)

pozDDR...

gajos
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 22:27   

nie, nie Lona tylko "Ein Himmelblauer Trabant".. probowalem kilka razy ale niestety nie dalo rady..

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 08:38   

..."Dzisiaj 601 nie cieszą się taką popularnością, a na ryunku pojazdów mogą konkurować jedynie ceną" Jak dla mnie kpina...
Kiedyś trabant był marzeniem naszych ojców. Dziś tylko kilkuset Polskich zapaleńców (było by dobrze jakby wszyscy klubowicze byli zapaleńcami ale wielu z nich ma przejściowy stosunek do trabanta)kocha te samochody więc porównując to z milionami marzycieli sprzed parunastu lat to jednak autor powyższego tekstu chyba się nie niewiele mylił.

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 16:43   

dzisiaj w teleexpresie był teledysk do piosenki "trabant drajwer", czyli teraz trzeba polować w różnych innych telewizjach.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi