|
CO TO?!?!?! [601] |
| Autor |
Wiadomość |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-10-05, 20:29
|
|
|
Może dała by coś przeróbka na zapłon elektroniczny, ale narazie na mam na to funduszy:( Ale u mnie nei jest aż tak źle, poprostu takjaby drugi cylinder się załonczał w pewnym momencie
i tak samo jak zdejmę fajke ze świecy to nadal chodzi, wolno ale nie gaśnie, ale jak ściągne z prawej strony fajke to odrazu gaśnie. Chyba wymienią kable łączące sewki z fajkami |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-05, 23:54
|
|
|
| HEHEHEHEHE a ja nadal tego niewidziałem , niewiem jacy ci to trabanciaze oglądali :) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-10-06, 16:01
|
|
|
| macq - skontaktuj sie z Picia, bo chlopak nie wytrzyma, a sam sie oderwiesz na 2h od internetu ;)) |
|
|
|
 |
Ciotka_Lilka
Gość
|
Wysłany: 2005-10-07, 05:50
|
|
|
| moim zdaniem bez konsultacji z Picią to w ogóle nie podchodz do swojego Traba ;)) |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-10-07, 06:57
|
|
|
| Hehe no widze ze sam sobie nie poradze a tak mi sie wydawało ;) |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-10-09, 10:35
|
|
|
Też miałem cosik takiego, wymieniłem zapłon na elektronika, kable, .swiece, cewy, byłem u zawodowego mechanika Trabantowego, regulował gaźnik nawet, wymyłem w desperacji bak i wymieniłem wężyki i ... nic.
Po pewnym czasie Trabancik sam się naprawił
Cudowne uzdrowienie jakieś, cy cuś ... |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2005-10-09, 18:41
|
|
|
wiara, synu, wiara :))
mi niedawno nie palil jeden cylinder po przykrywka z zaplonu nameszala z masa. :))
a dzisiaj ustawienie rezerwy mi sie rpzytkalo i holowalem traba ;/ |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-10-12, 22:13
|
|
|
U mnie sie wszystko samo naprawia :-p Wystarczy poglaskac czasem poczciwego trabika |
|
|
|
 |
Magik
Gość
|
Wysłany: 2005-10-13, 06:52
|
|
|
| chłopie a może to tylko któraś z cewek pada. czasami takie najprostsze rzeczy się psują że człowiek się nawet nad tym nie zastanawia. Powodzenia ! |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-10-13, 17:32
|
|
|
| Już chyba wiem. Nie jest to cewka. Ale nie mam dzisiaj już ochoty sie bawić jak jebnął mnie prąd :P |
|
|
|
 |
|
|