|
brewki??? jak zrobic> gdzie kupic?? |
| Autor |
Wiadomość |
gosc
Gość
|
Wysłany: 2005-10-07, 14:19
|
|
|
Witam
jak w tamiecie:P
gdzie kupic lub jak zrobic by dobrze wygladalo i nie wypadlo na zakrecie:-)
czekam na odp. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-10-07, 14:52
|
|
|
| z blachy:P |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-10-07, 15:47
|
|
|
| ja planuje jak będęmiał rąd w garazu przyspawać od wewnątrz blache |
|
|
|
 |
GrzegorzG (Greg)
Gość
|
Wysłany: 2005-10-07, 18:17
|
|
|
| Ja tak zrobiłem i jezdzilem tak dlugo, az stwierdziłem że mi sie juz nie podoba. Teraz leżą sobie i czekaja na lepsze czasy(mowa o brewkach) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-10-07, 18:51
|
|
|
Spawajacie ;)
zeby nie bylo potem zdziwienia jak niebiescy beda o brewki pytac... |
|
|
|
 |
Grzesiek
Gość
|
Wysłany: 2005-10-07, 19:08
|
|
|
| Spawanie,trochę szpachli i cierpliwości,a będziesz się długo cieszyć brewkami:) |
|
|
|
 |
warszawak
Gość
|
Wysłany: 2005-10-08, 08:51
|
|
|
"Ja tak zrobiłem i jezdzilem tak dlugo, az stwierdziłem że mi sie juz nie podoba. Teraz leżą sobie i czekaja na lepsze czasy(mowa o brewkach)"
to może przekażesz w ramach projektu "twoje brewki twój samochód"?? Ja sobie zrobie na podstawie tych co mi pożyczysz nowe, i oddam ci jak będę miał już gotowe - czyli około tydzień czasu????
warszawa |
|
|
|
 |
MK
Gość
|
Wysłany: 2005-10-08, 10:31
|
|
|
| Ja miałem tradycyjnie,z blachy,ale jak się pod blokiem "lekko" o mnie otarła karetka pogotowia,uszkadzając zdrezak,lakier i niszcząc obudowę klosza z brewką włącznie,to już mi się drugi raz tego nie chciało kombinować....Teraz mam naklejane z czarnej okleiny z marketu budowlanego :) Fajnie wygląda i w razie kontroli łatwo można si pozbyć,jak panowie niebiescy nie będą skłonni puścić albo wziążć czegoś w zamian za odouszczenie :) |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-10-08, 13:34
|
|
|
| ja widzialem z tasmy izolacyjnej - tanio, szybko i łatwo zdjąć |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2005-10-08, 15:40
|
|
|
| troche kicha chyba co? |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-10-08, 21:08
|
|
|
| a nie mozna z maty szklanej i zywicy? a w razie kontroli w bagazniku trzymac normalne ramki i wymienic jak sie nie spodobaja niebieskim na miejscu. |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-10-09, 10:18
|
|
|
| troche kicha chyba co? Nie no co ty?? Bardzo fajne są!! Do tego kołpaki imitujące alufelgi z tarczami, puszka po groszku na wydech, jakaś swiecąca antena i masz full wypas. Wszyscy padną... |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-10-09, 11:57
|
|
|
| Ja sie rozmyśliłem co do brewek, jak tak sobie patrzę na standard to mi się bardziej podoba:) |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-10-09, 11:58
|
|
|
| Mam pytanie, czy wie ktoś jakim środkiem czyścić przednie lampy żeby błyszczały?? słyszałem o tym środku, ale zapomniałem jak się nazywa. |
|
|
|
 |
Maliniox
Gość
|
Wysłany: 2005-10-09, 19:56
|
|
|
| Ten środek to nowe lampy Typu Clar , mój bro taki kupił ale jeszcze czekają na półce |
|
|
|
 |
|
|