|
[POLO] napis "1.1" z tyłu |
| Autor |
Wiadomość |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2005-09-21, 21:50
|
|
|
Cześć.
Może mi ktoś przesłać zeskanowane (najlepiej w skali 1:1) tylne cyferki "1.1" które są pod napisem "trabant" na tylnej ściance? Nigdzie ich dostać nie mogę. Zrobię je sobie sam, tylko potrzebuję wzór.
Dzięki dobrzy ludzie |
|
|
|
 |
sir gajos
Gość
|
Wysłany: 2005-09-22, 08:46
|
|
|
Niestety skanow nie posiadam, ale z dobrego serca informuje, ze bez problemu mozna dostac te emblematy np. w Motirexie:
TRABANT 1.1 Emblemat Trabant 4,88 zł
TRABANT 1.1 Emblemat Trabant - plastik chrom 17,08 zł
I na jakims szrocie tez pewnie by sie cos znalazlo..
pzdr. |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-09-22, 19:38
|
|
|
| alan: sciagnij sobie fonta trabantowego i sam zrob ;D |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2005-09-26, 20:24
|
|
|
Dla mnie nie problem zrobić, nie potrzebuję fontów - nie ma to jak grafika wektorowa W taki sposób (wektorówka!) mam zrobione napisy na bokach swojego Traba - toć to własna produkcja, nigdzie nie do kupienia .
Kłopot w tym, że potrzebuję skan takiego znaczka, żebym miał jakąś "bazę" na której moge się oprzeć. Dłubanie napisu "z głowy" mija się z celem, bo idiotycznie wyjdzie. A ma być jak oryginał.
Dlatego potrzebny mi skan. |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2005-09-27, 10:00
|
|
|
| jak chcesz podam ci wymiary :D i zrobie foto [; w wysokiej rozdzielczosci :) albo nie wiem bo skanera ni mom [; |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2005-09-27, 14:15
|
|
|
O! To by było to! Zdjęcie z podanymi wymiarami pion/poziom Resztę dopasuję sobie już w wektorówce. Z góry dzieki. |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2005-09-27, 20:03
|
|
|
spox jutero zrobie i pomierze :)
pozDDRo [; |
|
|
|
 |
Marcin/Niutek
Gość
|
Wysłany: 2005-09-29, 06:35
|
|
|
| Alan mam prośbe czy mógłbyś mi na maila wysłac plik z tymi napisami, które masz na bokach?? np. w corelu?? Ja za to kupie i ci wyśle taki znaczek 1,1 Co ty na to?? |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-10-01, 00:31
|
|
|
| alan: ale font Trabantowy potem zobie zmienisz w krzywe i jazda :P a tak bedziesz sie palowal z tym i krzywil i wyginal kreseczki. |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2005-10-08, 07:26
|
|
|
Chętnie bym wysłał, gdyby nie to, że po ostatnim padzie dysku wywiało mi wszystko z jego powierzchni wraz z tym napisem (i kurde tysiącami zdjęć!). Niestety pozostała jedna, jedyna sztuka tego napisu - na moim samochodzie. Może za jakiś czas zabiorę się znów za zrobienie tego napisu, ale narazie mnie od tego odrzuca na myśl ile z tym było roboty >:-/
Co do napisu, dzięki z góry ale dostałem już fotkę "1.1" od ba, i już jest "obrobiona". Teraz tylko potrzebuję czarną folię klejącą, przedrukować napis na nią i można przyklejać. W każdym razie wielkie dzięki za chęć pomocy. |
|
|
|
 |
|
|