Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
wymiana kierownicy (601)
Autor Wiadomość
Kargul
Gość
Wysłany: 2005-09-23, 20:26   

Dzisiaj niestety brakło mi czasu na kierownice, ale jutro mam nadzieje ze się wyrobie:)

halogen
Gość
Wysłany: 2005-09-23, 20:26   

15zł ja dałem za swoją :) A to tak naprawdę nie od polówki tylko od 601 ostatnich modeli. Później z 601 przeniesli je do 1.1

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-09-24, 11:32   

prosze nie uprawic tu handlu !
(wpis skasowany)

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-09-26, 15:33   

halogen ma rację! nowsze 601 miały już tą grubszą kierownicę! moja "88 miała cienką , która byla pęknieta na środku, z baraku laku wstawiono doń to co było pod ręką, od malucha, mój sprytny brat tak to urządził bezprzeróbkowo że jak nadarzyła sie okazja na oryginalną trabantową, tą grubszą, to wymiana potrwała tyle co zmiana koła :) a skąd wziąć takową? Łukasz! bierz przykład ze mnie! :) ja swoją dostałam od chłopaka w prezencie :)

ps.dziewczyna , która jeżdzi trabantem ucieszy sie też z butelki miksolu :)! ( to do "Gołębia" on wie o co chodzi :)

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-09-26, 16:53   

I ja juz mam grubą kierownice w swoim trabim, prowadzi się go w 100% lepiej niż na cienkiej kierownicy, polecam wymiane z cienkiej na grubą. Dzięki za pomoc

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-10-12, 17:32   

gruba kiera z polo jest paskudna i tandetna
jak w polonezie
lepiej odnowic starą i nałozyc pokrowiec z prawdziwej skóry (30 zeta na allegro)pod kolor tapicerki lub deski, gruba skóra jest super, wyglada ekskluzywnie i ładnie pachnie i wogóle :P

Butcher
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 19:29   

a ma ktos jakis patent na zdjecie procz walenia mlotkiem? bo ja wale i wale i nic... Ten klin jest z obu stron taki sam? Bo moze zle wale... :)

halogen
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 19:50   

najlepiej to zjedź go lekko flexem i wyjdzie bez problemowo :) ja tak zrobiłem i dziala :)

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 20:05   

Wal z całej siły, nic nie uszkodzisz i obojętnie z której strony będziesz walił. Odpisałem na e-maila:)

Butcher
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 23:24   

a co to flex? :|

halogen
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 23:48   

flex - szlifierka kątowa :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-11-06, 09:44   

jak coś to chętnie sięz kimś zamienię na kierownice bo mam grubych 2 albo 3. Chętnie przygarnę starą kierownice jeśli nie będzie pęknięta. A tak wogóle to było pisać bo jedną kiedre nowego typu to oddam za darmo.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi