Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebne nadwozie
Autor Wiadomość
Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-09-17, 22:04   

Witam. Na wstępie proszę o zachoanie sobie tekstów typu "od tego jest giełda" i tak dalej, czemu wyjaśnię zaraz. Potrzebuję na wczoraj nadwozie do trabiego w stanie blacharskim nie wymagającym żadnych poprawek. Nie zależy mi na duroplastach silniku i wszystkim co techniczne. Moja buda jest w stanie nie za ciekawym, jest rozebrana i stoi w niezbyt bezpiecznym miejscu. Zostałem "usunięty z garazu" i nie miałem nawet czasu jej poskładać (zresztą nie ma do czego przykręcić błotników zbytnio). Poszukuję nadwozie w południowo wschodniej polsce, Najlepiej okolice lublina. Co do ceny dogadamy się. Liczę na wyrozumiałość administratora ale sytuacja jest gardłowa. pozdrawiam kędzior. Jak by co kom- 511-519-528 mejl- kedzior83@wp.pl

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-09-18, 08:55   

No z jakieś 3 miesiace temu bym mógł Ci za 100 zł załatwić całego Trabika ale bez silnika. Buda była w stanie świetnym. Zamiast przekłądać bydę mógłbyś po prostu przełożyć silnik. Ale koleś niestety się już wkurzył i oddał na złom niestety. Pozdrawiam

Paweł-Yogi
Gość
Wysłany: 2005-09-19, 21:27   

Gdybyś zawitał do Sokołowa Podl moglibyśmy zawitac do Sawic jest to wioska niedaleko Sokołowa ma tam gość traba cwaja rocznik 88 stan traba oceniam na 4+ silnik ma trzy ćwierci do śmierci.Buda jest ogólnie zdrowa jedyny ból to że trab jest zrejstrowany ale pewnie za 100 by go oddał myslę że da się z nim dogadac bo kupił sobie golfa i trabika chce się pozbyć niebawem go zezłomuje jesli nikt się nim nie zaopiekuje.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi