Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
diesel w trabim
Autor Wiadomość
Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-09-04, 07:56   

...bo lubi wychlac. Tico niby jest oszczedne ale i tak planowalbym je udusic (zgazowac), po to zmieniam silnik. ciekawe co te silniki na to? Na razie myslalem o tej 900 z pandy

halogen
Gość
Wysłany: 2005-09-04, 19:30   

900 z pandy to to samo co 900 z sejki :) a z sejki powinno taniej wyjść bo sejka ogulnie tańsza jest :)

wally
Gość
Wysłany: 2005-09-04, 20:33   

jak z tico to już bym wrzucił od matiza, zawsze te 10 km wiecej a pojemność ta sama

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2005-09-04, 21:16   

ale cena inna :P

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-09-04, 21:48   

Tico gazuje się spokojnie najtańszą instalką za tysiąc złotych - jak przełożysz to się pochwal, przy tych cenach benzyny kto wie czy to nie będzie alternatywą do regeneracji wału...

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-09-04, 22:01   

Kurcze musze powiedziec ze tez czekam z niecierpliwoscia na czyjes rezultaty i opisy tego zabiegu z Tico, bo chce bardzo gaz ale nijak do dwutaktu trabika sie nie zalozy, wiec Tico to jest strzal w 10, tym bardziej ze wiem jak to jezdzi, bo moj szwagier mial tyico i pamietam jak sie to nawet do 160 km/h rozpedzalo z latwoscia i dzwiek calkiem niezly (oczywiscie zal odglosu dwutaktu).

Pawel gdzies ty sie ukrywal tyle czasu?

Pozdrawiam =]

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-09-04, 22:10   

A miałem kłopoty z logowaniem, a tak w ogóle to przesiaduję w Garażu i psuję Tadzika ;-) - zrobiona już podłoga, pomalowana od środka chlorokauczukiem i od zewnątrz bitexem, zespawany kielich od wahacza i prawie przykręcony wahacz (no cóż, nie będę ukrywał - zepsułem śrubę :-( ) plus zaspawana (by Sugarman) dziura w nadkolu...

Jednym słowem - jak dobrze pójdzie, to już w tym tygodniu uderzę Tadziem na łódzkie koleiny :-) )))

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-09-06, 18:54   

No cóż panowie jak coś konkretnego wymyślę pojawie się na zlocie. Koniec prac palnowany na noawy sezon :) Na razie net musze odpuścić. A tak w ogóle to tico nie lubię ze względów osobistych (takie "cuś" skasowało mi traba i teraz bym się miał z tym bratać?) ale ekonomia to ekonomia. Tyle ze tico to ze skrzynia 5 a panda z trabowa - zawsze biegi przy kierze...
PozDDRawiam

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-09-06, 21:20   

matiz ma wtrysk więc to inna para kaloszy, znacznie droższa i bardziej skomplikowana sprawa... nie ma sie co zarażać...

TICO rulez :-) )))

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-09-06, 22:10   

Bawić się z komputrami... :(
Matiz to juz calkiem inne zuzycie paliwa ;)
Do Łodziaków: Lewy bodajze kiedys wspominal ze zglosil sie do niego ktos co upchanl tico do 601, bylo na forum.

Male pytanie do TABburgowcow (353) przedluzaliscie jakos 4-rke? Bo by sie przydalo dluzsze przelozenie zamiast piatki... jakies sugestie?

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-09-06, 22:24   

czy ziomal sugeruje ze mój słodki kolega zle spawa? hihi

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-09-07, 17:06   

Nieeeeee.... po prostu to sa postacie, tacy co "zjedli zęby" na trabach, ja dopiero zaczynam.

Pawle masz racje ze klamka przy kierze to klimat ale zostaje sprawa wytrzymalosci trabowej skrzynki... zobaczymy

picia353
Gość
Wysłany: 2005-09-08, 17:04   

silniczkiem z Tikusia trabantowej skrzynki tak szybko nie skończysz

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 00:47   

no ale po co kombinować z kryzami na skrzynię trabantową jakmożna wiziąć skrzynię TICO i piątka jest co najważniejsze...

Co prawda WOLNEGO KOŁA nie ma :-) )) ale może jakoś się przyzwyczaisz hehehe

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi