|
diesel w trabim |
| Autor |
Wiadomość |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-09-04, 07:56
|
|
|
| ...bo lubi wychlac. Tico niby jest oszczedne ale i tak planowalbym je udusic (zgazowac), po to zmieniam silnik. ciekawe co te silniki na to? Na razie myslalem o tej 900 z pandy |
|
|
|
 |
halogen
Gość
|
Wysłany: 2005-09-04, 19:30
|
|
|
| 900 z pandy to to samo co 900 z sejki :) a z sejki powinno taniej wyjść bo sejka ogulnie tańsza jest :) |
|
|
|
 |
wally
Gość
|
Wysłany: 2005-09-04, 20:33
|
|
|
| jak z tico to już bym wrzucił od matiza, zawsze te 10 km wiecej a pojemność ta sama |
|
|
|
 |
Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
|
Wysłany: 2005-09-04, 21:16
|
|
|
| ale cena inna :P |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-09-04, 21:48
|
|
|
| Tico gazuje się spokojnie najtańszą instalką za tysiąc złotych - jak przełożysz to się pochwal, przy tych cenach benzyny kto wie czy to nie będzie alternatywą do regeneracji wału... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-09-04, 22:01
|
|
|
Kurcze musze powiedziec ze tez czekam z niecierpliwoscia na czyjes rezultaty i opisy tego zabiegu z Tico, bo chce bardzo gaz ale nijak do dwutaktu trabika sie nie zalozy, wiec Tico to jest strzal w 10, tym bardziej ze wiem jak to jezdzi, bo moj szwagier mial tyico i pamietam jak sie to nawet do 160 km/h rozpedzalo z latwoscia i dzwiek calkiem niezly (oczywiscie zal odglosu dwutaktu).
Pawel gdzies ty sie ukrywal tyle czasu?
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-09-04, 22:10
|
|
|
A miałem kłopoty z logowaniem, a tak w ogóle to przesiaduję w Garażu i psuję Tadzika - zrobiona już podłoga, pomalowana od środka chlorokauczukiem i od zewnątrz bitexem, zespawany kielich od wahacza i prawie przykręcony wahacz (no cóż, nie będę ukrywał - zepsułem śrubę ) plus zaspawana (by Sugarman) dziura w nadkolu...
Jednym słowem - jak dobrze pójdzie, to już w tym tygodniu uderzę Tadziem na łódzkie koleiny ))) |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-09-06, 18:54
|
|
|
No cóż panowie jak coś konkretnego wymyślę pojawie się na zlocie. Koniec prac palnowany na noawy sezon :) Na razie net musze odpuścić. A tak w ogóle to tico nie lubię ze względów osobistych (takie "cuś" skasowało mi traba i teraz bym się miał z tym bratać?) ale ekonomia to ekonomia. Tyle ze tico to ze skrzynia 5 a panda z trabowa - zawsze biegi przy kierze...
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-09-06, 21:20
|
|
|
matiz ma wtrysk więc to inna para kaloszy, znacznie droższa i bardziej skomplikowana sprawa... nie ma sie co zarażać...
TICO rulez ))) |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-09-06, 22:10
|
|
|
Bawić się z komputrami... :(
Matiz to juz calkiem inne zuzycie paliwa ;)
Do Łodziaków: Lewy bodajze kiedys wspominal ze zglosil sie do niego ktos co upchanl tico do 601, bylo na forum.
Male pytanie do TABburgowcow (353) przedluzaliscie jakos 4-rke? Bo by sie przydalo dluzsze przelozenie zamiast piatki... jakies sugestie? |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-09-06, 22:24
|
|
|
| czy ziomal sugeruje ze mój słodki kolega zle spawa? hihi |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-09-07, 17:06
|
|
|
Nieeeeee.... po prostu to sa postacie, tacy co "zjedli zęby" na trabach, ja dopiero zaczynam.
Pawle masz racje ze klamka przy kierze to klimat ale zostaje sprawa wytrzymalosci trabowej skrzynki... zobaczymy |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-09-08, 17:04
|
|
|
| silniczkiem z Tikusia trabantowej skrzynki tak szybko nie skończysz |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 00:47
|
|
|
no ale po co kombinować z kryzami na skrzynię trabantową jakmożna wiziąć skrzynię TICO i piątka jest co najważniejsze...
Co prawda WOLNEGO KOŁA nie ma )) ale może jakoś się przyzwyczaisz hehehe |
|
|
|
 |
|
|